Bună ziua.Sunt interesat dacă eu fiind angajat într-o societate ca operator asamblare sunt pus să merg în aceasi unitate dar într-un alt departament în speță injecție acolo fiind alte riscuri alte condiții de muncă. Pot fi obligat să merg să lucrez acolo nefiind anunțat în prealabil ?
Situatia sta asa.Angajatorul in prima faza ma chemat la lucru.Din lipsa de componente nu am mai fost.Cand am primit fluturasul de salariu mam trezit cu acele 2 zile platite zicandumi ca firma conform legi poate sa ma plateasca in avans.Ulterior trebuia sa recuperez lucrand 2 zile de sambata sau duminica.Precizez ca acele 2 sambete fiind platite cu 200%.Voiam doar sa stiu daca firma poate plati in avans niste zile si salariatul sa stra bine mersi acasa.Ma intereseaza daca e legal asa ceva??
Buna ziua.Mar interesa sa stiu daca firma poate plati un salariat in avans.Adica el sa stea acasa si firma sa ii plateasca acele zile ca si cum ar fi la lucru si firma sa isi recupereze ulterior bani platiti.As vrea sa stiu daca acest lucru este stipulat in lege.Multumesc
Buna seara.Am o problema cu cei de la Digi.Mam portat de la ei cu numarul de telefon la cei de la Telekom.La cei de la Digi mai aveam 1 luna perioada contractuala.Am primit un sms de la ei ca datorita portari am de achitat taxa de reziliere contract acticipat in valoare de 300 lei.Am mers la ei si am cerut explicati si mi sa spus ca la ei este diferit de celelalte compani si ca trebuie sa achit acea taxa
Buna ziua.Am o nelamurire.Am avut un contract cu cei de la UPS.Mam mutat din orasul in care stateam.Am ramas cu o datorie de 177 lei la ei.Nepaiplatind datoria UPS mia trimis datoria la o firma de recuperare.In momentul de fata cei de la firma de recuperare miau trimis o instiintare ca am de plata suma de 444 lei.In notificare zice ca daca nu platesc suma de 444 lei ma da in judecata.Este normal ca ei sa imi puna atat de mult penalitati si dobanda?Ce ma sfatuiti sa fac
poate aveti dreptate in ceea ce spune-ti dar mi se pare totusi curios cum se face ca la o datorie de 6592.96 lei debit si penalitati sunt de 8274.62 lei.Iar la 13.000 lei debit penalitatile sunt de 3.000 lei.Nu vi se pare ca e ceva ineregula?ideea este ca in fisa de calcul ce apare la avizier penalitatile cant sunt 0.1% pe zi cand sunt 0.2% pe zi.Nu vi se pare ca e ceva dubios la mijloc?
Buna ziua.Am si eu o intrebare si nu reusesc sa ii gasesc raspuns.Am solicitat de la la asociatia de proprietari o hartie cu datoria ce o am la ei ptr a plati integral suma datorata lor.Mentionez ca am datori la ei din Februarie 2013 pana in prezent.Curios este faptul ca doamna administrator nu prea are timp sa imi faca socoteala.Unde as putea sa fac o reclamatie ptr acest lucru.Va rog ajutati-ma cu un raspuns