avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate lululili

Activitate lululili

Bună ziua! Am următoarea întrebare : o hotărâre ramasa definitivă mai poate fi completată în dispozitiv? Este vorba de o înregistrare tardivă a nașterii , unde nici în preambul , nici în dispozitiv nu sunt cuprinse date de naștere, locul nașterii si nici domiciliul mamei., iar actul de naștere prevede nume si prenume tată/mamă, cu date de naștere, loc de naștere și domiciliu părinților.
Răspuns la discuția pensie de întreținere minor
Multumesc!
Bună ziua! Am următoarea întrebare, am fost dat în judecată pentru a plăti pensie de întreținere pt minor după 10 ani , iar acțiunea a fost introdusă nu la domiciliul meu ca pârât ci la domiciliul reclamantei. Precizez ca nu am nici un venit, lucrez cu ziua prin sat să-mi câștig existenta, pot să depun întâmpinare ?
Răspuns la discuția conflict de muncă
Mulțumesc ! O să încerc măcar să obțin măcar pentru ultimi 3 ani !
Răspuns la discuția conflict de muncă
Pot cere plata dreturilor salariale pe perioada de cand trebuia sa mi se faca promovarea , adica 2011 si pana in prezent?
Răspuns la discuția conflict de muncă
Multumesc pentru ajutor!
Răspuns la discuția conflict de muncă
i s-a adus la cunostință in repetate randuri atat de către mine cat si de către primar! sincera să fiu ea are ceva personal cu mine si prin asta s-a razbunat pe mine! Dacă o actionez in instantă pentru incălcarea drepturilor mele?!
Bună ziua! Am următoarea întrebare : Sunt functionar public - referent , studii medii într-o unitate adm teritorială de comună . În anul 2011 trebuia din punct de vedere legal să mi se facă promovarea intr-un grad superior celui pe care il aveam si anume referent superior, însă secretarul a invocat fel de fel de motive, ba că nu stie să facă, ba că peste ceva timp, si abia acum în data de 27 aprilie voi sustine examenul . Intrebarea este pot să o actionez în instantă pentru faptul că nu mi-a fost făcută promovarea in anul 2011 si că de atunci si pana acum au trecut aproape 5 ani in care mi-au fost incalcate cu bună stiință drepturile?
lululili a scris:

Buna ziua ! Am următoarea întrebare : - pot recunoaște în Romania un copil născut în Italia? Mai bine zis , din relația mea de concubinaj în Italia cu o anume X a rezultat un copil, acum în vârstă de 2 ani. Eu nu am fost atunci în Italia cand s-a nascut copilul , deci nu l-am recunoscut. Ulterior relațiile mele cu mama copilului s-au deteriorat, iar ea refuza categorit sa ma lase sa recunosc copilul. Precizez ca nu s-a facut transcrierea certificatului în Romania. Aș putea să o dau în judecată în Romania pentru recunoasterea copilului, sau trebuie sa merg în Italia la stare civila sa depun o declaratie?



Răspuns la discuția regimul matrimonial de bunuri
Mulțumesc!