avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate cosara petru

Activitate cosara petru

In cat timp poate fi depusa o plangere pentru o vatamare corporala care a necesitat 9 zile ingrijiri medicale??Au trecut 2 luni de la intamplare(partea vatamata s-a taiat la degete cu o drujba).Cum se procedeaza??Unde se depune plangerea??
Bunicii sant decedati iar in casa parinteasca nu mai locuieste nimeni...uneori fiica(mama mea)mai facem curatenie si ingrijire.Nu este facuta succesiune dupa bunici.Cine plateste impozitul pe casa??Art.455 Cod Fiscal nu prevede nimic in acest sens
Eutanasierea este legala??Daca da,va rog text si lege.Intreb ptr mine ca nu vreau sa chinui pe nimeni si nici pe mine
In 2022 am fost preluat direct de la telekom la orange.Nu am semnat nimic cu orange,am platit doar factura lunara ptr serviciile oferite.In momentul in care i-am anuntat ca renunt definitiv la serviciile lor,mi-au prelungit din start 30 de zile de servicii pe care nu le mai folosesc.Si ca mine sant multi,multi altii.De aceea am intrebat de art.244,alin.2 NCP,daca este aplicabil sau nu??Sau daca exista altceva impotriva unor astfel de mizerii??
Daca la o firma de telecomunicatii nu-ti platesti factura pana cel tarziu la data scadentei,intr-o zi,doua iti suspenda serviciile.Pana aici,corect.Dar daca tu te duci si-i anunti ca renunti la serviciile lor,fiind deja in afara contractului de abonat.ei automat te prelungesc 30 de zile pana la finalizarea cererii de renuntare.Asta dintr-un motiv mizerabil,acela de a achita inca o factura pentru servicii la care ai renuntat..!!Putem vb aici despre o incadrare la art.244,alin.2 Noul Cod penal??
Din pacate,din cate stiu,nu pot eu,ca nepot,sa fac direct succesiunea dupa bunici..!!
Bunicii au dedecedat de peste 20 de ani.Mami si fratele-ei nu au facut succesiunea necesara.Intrebare:Daca imi da o declatire olograf,autentificata notarial ca imi cede partea dinsei de casa,are vreo valoare ptr succesiune??Sa o fac eu in locul danse?Fratelenu pare intreseat..!!
Reintreb:daca unul din copii plateste impozitul pe casa parinteasca mai mult de 10 ani poate fi unic mostenitor??
Este adevarat faptul ca daca unul dintre copii plateste impozitul pe casa parinteasca mai mult de 10 ani ii revine de drept,fara alte obligatii fata de alt frate??Exista legislatie in sensul asta??
Bunicul a decedat in anul 2000,bunica in 2010.Daca mama si unchiul imi cedeaza partea lor din casa,pot face succesiunea dupa bunici direct pe numele meu??Multumesc..!!