Buna ziua,
imi puteti spune,va rog,care este relatia aritmetica dintre CAS-CASS-IMPOZIT PE VENIT,respectiv modul de calcul al scazamintelor din VENITUL BRUT,pana la VENITUL NET.
Cu mutumiri.
Buna ziua,am rugamintea de a-mi comunica daca exista un termen legal de restituire a garantiei constituite de catre gestionar,sau macar de a raspunde solicitarii acestuia,in conditiile in care relatiile contractuale dintre parti au incetat de mai bine de 2 ani.
Cu multumiri.
Buna ziua,
in revenire la intrebarea mea anterioara,am rugamintea de a-mi comunica daca decretul 112/1965 si-a incetat aplicabilitatea incepand cu data de 01.04.2001,eventual actul legislativ cu care a fost inlocuit.
Cu multumiri.
Buna ziua,
doresc sa aflu daca un angajat,pe baza unui contract civil de prestari servicii,beneficiaza de concediul anual.
Precizez faptul ca am fost angajat, in acest mod, la o misiune diplomatica a Romaniei, iar pentru o perioada, lucrata, de 2 ani nu am beneficiat de acest drept.
Cu multumiri.
Buna ziua,doresc sa stiu daca pt munca, de aprox 14 ani,prestata pt MAE,conform nomenclatorului existent,doar in tari cu clima greu de suportat,pot beneficia de sporuri la calcularea pensiei anticipate.Cu multumiri.