Buna ziua, Vreau sa radiez o remorca auto care este pe numele bunicului care a murit acum 19 ani si tatal meu tot plateste in fiecare an pentru ea la taxe si impozite an de an. Cum pot sa radiez aceasta remorca neavand taxa de sucesiune. Bunica mea este in viata. Am gasit cartea de identitate a masinii si certificatul de inmatriculare care nu mai are itp 15 ani.
Nu mai are ce sa-ti faca. Am fost intr-o situatie asemanatoare. M-a lovit din spate dar nu am avut amiabila sa o completam si a ramas pe ziua urmatoare sa ne auzim la un telefon. In ziua urmatoare am avut niste probleme de sanatate si nu am mai ajuns pentru a face amiabila ramanand sa ne intalnim cand ne programase asiguratorul. La o saptamana de la incident la programarea avuta la asigurator respectivul nu s-a mai prezentat si nici nu mi-a mai raspuns la telefon. Am vrut sa ma duc la politie dar asiguratorul m-a atentionat ca raman fara permis deoarece nu m-am prezentat la politie in 24 h. M-am interesat din mai multe surse si asa este. Asa ca nu are ce sa faca decat sa se duca la politie dar o sa ramaneti fara permis ambiii. Sunal si spunei sa completati amiabila sau nu mai vede nimic. Eu asa as face chiar daca ar fi sa raman fara permis.
Am vazut pe portal just urmatoarea: nr....../2016
Data inregistrarii 12.10.2016
Data ultimei modificari: 23.12.2016
Sectie: Secţia Civilă - Încuviinţare executare silită
Materie: Civil
Obiect: încuviinţare executare silită CONTRACT NR. ........04,09,2006
Stadiu procesual: Ora estimata: 10:30
Complet: C COM .Exec
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de BEJ ..... privind dosarul de executare nr. ...... Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr. ....... din data de 04.09.2006 încheiat de BRD FINANCE IFN SA cesionat către SECAPITAL SARL şi debitor ...... Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 14.10.2016.
Document: Încheiere - de executare silită. ....../2016 14.10.2016. De ce nu am primit pana acum nimic acasa?
Ce reprezinta acel document: incheiere de executare silita? Specific ca nu am primit nimic pana acum din 2006. Poate ma lamureste cineva
Buna ziua In 2008 am luat un credit cu buletinul la care am platit 1 an si cateva luni dupa care nu am mai reusit sa-l achit la timp. In 2012 am primit executare la acel credit. Solutia pe scurt: Admite cererea. Incuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contract de credit nr. ...... din 2008 impotriva debitorului ------. Irevocabilă. Pronunţată in şedinţă publică. In 2012 sa pus poprire pe salariu pana in februarie 2014 dupa care am schimbat locul de munca si nu am mai primit nimic pana acum. Creditorul este Groupama asigurari. Intrebarea mea este: Daca sa zicem ca trec 3 ani si nu ma mai cauta executorul exista vre-o sansa sa scap? O sa se mai emita alta executare silita? Exista vreo sansa sa scap definitiv sau pun mana sa strang bani sa-l achit in 20 30 ani. Multumesc
Buna ziua In 2008 am luat un credit cu buletinul la care am platit 1 an si cateva luni dupa care nu am mai reusit sa-l achit la timp. In 2012 am primit executare la acel credit. Solutia pe scurt: Admite cererea. Incuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contract de credit nr. ...... din 2008 impotriva debitorului ------. Irevocabilă. Pronunţată in şedinţă publică. In 2012 sa pus poprire pe salariu pana in februarie 2014 dupa care am schimbat locul de munca si nu am mai primit nimic pana acum. Creditorul este Groupama asigurari. Intrebarea mea este: Daca sa zicem ca trec 3 ani si nu ma mai cauta executorul exista vre-o sansa sa scap? O sa se mai emita alta executare silita? Exista vreo sansa sa scap definitiv sau pun mana sa strang bani sa-l achit in 20 30 ani. Multumesc
Buna ziua. Am o executare silita pe un credit cu buletinul. Pana in februarie 2014 am avut poprire din salariu dupa care am schimbat locul de munca si de atunci nu a mai venit nimic. Ce se intampla daca nu anunt executorul? Mai creste suma la care am executarea sau ramane aceiasi? Daca trec trei ani de cand nu ma cautat executorul si de la ultima plata facuta de mine se prescrie?