buna ziua minor fugit de la domiciliu in urma promisiunilor facute de catre mama acestuia care lucreaza in italia.in urma cu citeva zile am aflat unde locuieste si acesta refuza sa vina acasa,sa solicitat sprijinul politiei dar acestia au refuzat sa coopereze,se mentioneaza ca sunt divortat.ce pot sa fac in aceasta situatie precizind ca minorul are 15 ani.va rog din suflet sa ma ajutati.
disparitie minor de la domiciliu,suspectare corupere minor,promisini de a fugi de acasa.pasii de urmat,si obligatile privind disparitia.soluti urgente
pensie alimentara stabilita pentru un minor hotarare validare poprire salariu,plingere penala abandon familie ne plata pensiei,mentiune aceasta aparasit locul de munca,este fugita in italia,nu am primit nici o comunicare in privinta abandonului de familie,ce pot sa fac casa obtin pensia datorata minorului,va multumesc
buna ziua as dori sa aflu in cit timp se solutioneaza un dosar penal pensie alimentara,introdus la 01.01.2016 si pasi care trbuie sa ii urmez,neprimind nici un raspuns pina in prezent,cu specicicatia ca persoana care datoreaza pensia alimentara este fugita din tara
Buna ziua,in cadrul unui dosar penal abandon de familie cu audierea la politie este obligatorie prezenta unui avocat ,ca parte vatamata sau nu.
neplata pensie alimentara se pot cere daune morale si materiale
executat silit raja,poprire salariu,dosar incheiere silita 2011.2012.am fost somat sa platesc penalitati de intirziere,.odata ce am fost executat silit si sau poprit sumele de ce trebuie dupa 3 ani sa mai platesc penalizari.fiind lucru judecat la acea peroada,a cui este vina si ce pot sa fac in aceasta situatie.oare executorul care mia poprit sumele nu stie ce face sau aceasta firma mai vor bani in plus,
benefiicind de ajutor social fosta sotie.nu este normal ca angajatorul sa transmite datele catre primaria,iar primaria sa preia calitatea de tert poprit
buna ziua,fosta sotie angajata,adresa de infiintare poprire pensie alimentara a fost trimisa pe adresa unitatii angajatoare,ulterior aceasta a parasit locul de munca.unitatea angajatoare nu ma anuntat in calitate de creditor cu aceasta situatie.in acest moment unitatea este respnsabila de aceasta situatie si poate fii actionata in instanta.as dorii mai multe lamuriri si ce pot sa fac in aceasta situatie.
hotarare de divort,hotarare poprire salariu pensie alimentara,sunt executorii,sau se cere investire cu formula executorie.