Ok, dar salariu lui a fost modificat cu 01.01 !!!!! salariul lui a fost modificat conform noii legislatii! cum procedez in cazul salarizarii?
In acest caz nu sunt pasibila de amenda? suspendarea va fi transmisa cu intarziere...m-am gandit la o corectie.... nu ar fi mai indicata?
Da, si apoi am incercat sa operez actul aditional! Dar programul nu imi permite sa fac modificarea, imi afiseaza mesajul ca nu pot face modificarea in timpul detasarii
Buna ziua,
Cum procedez in aceasta situatie: am un salariat care in perioada 01.12.2017 - 25.02.2018 a fost detasat la in Italia la o alta entitate din cadrul companiei .Dupa cum bine stiti, cu 01 ianuarie s-a modificat legislatia privind salarizarea. La nivelul companiei s-a decis majorarea salariilor cu 20% , dar pt persoana detasata nu am putut sa operez in Revisal majorarea si nici acum nu imi permite sa fac modificarea salariului cu 01.01.2018
Cum procedez in acest caz?
Astept urgent raspunsul dvs.
Multumesc
Buna seara, Ma adresez dvs in speranta sa obtin un raspuns promp si corect la problema mea: am o salariata angajata cu timp partial, care a solicitat cic la data de 05.01.2018. Am operat suspendarea, fara modificarea salariului conform noului minim pe economie stabilit la 01.01.2018. Ce trebuie sa fac in aceasta situatie? Mentionez ca inainte de suspendare a fost in concediu medical, iar in perioada 3 - 4.01.2018 in concediu de odihna. Va multumesc anticipat
Buna ziua,
Am o nelamurire in legatura cu baza concediului medical: am o persoana care mi-a adus 3 concedii medicale pt 3 luni (fara nicio zi de inrerupere intre ele): prima luna este un concediu medical initial, in luna 2 este concediu medical in continuare (eliberate de aceeasi unitate), iar pentru cea de-a treia luna am iar un concediu initial (eliberat de o alta unitate medicala , cu un alt cod de diagnostic). Intrebarea mea este : toate cele 3 concedii medicale au aceeasi baza de calcul sau doar primele 2, cel de-al treilea avand o alta baza (adica ultimele 6 luni, inclusiv si cele 2 luni in care a avut concediu medical)#-o#-o#-o
Astept urgent un raspuns
Multumesc
Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri:
1. in urma cu 2 luni a avut loc un accident de masina in care au fost implicati 2 angajati ai societatii (dupa programul de lucru) . ITM a declarat accidentul petrecut ca accident de traseu, prin urmare toate concediile medicale vor avea codul 02. In acest caz cand se platesc cu 100% si cand cu 80%?
2. doar primul concediu medical va avea statutul de concediu initial, restul fiind "in continuare" sau poate fi eliberat si un alt concediu medical initial? (adica in prima luna am 2 concedii medicale: initial cu codul 06 si in continuare cu codul 01, in cea de-a 2 luna am primit un alt concediu initial cu codul 06....)
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Reducerea programului de lucru pentru o salariata insarcinata se opreaza in Revisal? Cum o sa apara pe pontaj? Cu 8 sau 6 ore?
Multumesc:((
Buna ziua,
Care este baza CM pentru o salariata care a venit din CIC in urma cu 1 luna? Mi-a adus o adeverinta de la AJIPS , dar in aceasta este mentionat doar valoarea neta a indemnizatiei platite!
Multumesc#-o
Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Se poate depasii norma de 12 ore daca dupa acestea urmeaza o pauza de 24 ore?
De exemplu in cazul paznicilor: lucreaza inegal,dar nu depasesc norma de 48 ore pe saptamana in cazul calcularii unei medii pe 4 luni (conform Codului Muncii)
#-o