sunt proprietar. am facut contract de inchiriere cu un tip. sotia lui vrea viza de flotant, dar nu e trecuta si ea in contract. ei locuiesc acolo impreuna cu copiii lor, minori, dintre care unul are 15 ani.
cum trebuie sa procedez eu, ca sa ii ajut sa obtina viza de flotant? Multumesc!
Multumesc ! intr-adevar, cred ca asociatia de proprietari nu se poate implica decat la nivel de "hai, ba, las-o mai moale". Si, da, eventual politia sa-i faca morala si, poate, un avertiment. Daca nu o scot la capat, ma mut si inchiriez apartamentul unor baieti care stiu sa faca galagie si sa-si si apere acest "drept" !!!:D
Multumesc pentru sugestie! sper sa mearga, desi ma indoiesc. pare ca, pentru dumnealui, chestia este ca un hobby.
din punct de vedere al legii, exista vreun articol care sa ma protejeze, sau ramane doar sansa de a apela la mila lui ?
Locuiesc la bloc. Vecinul de jos imi bate la usa si-mi face scandal si daca trag apa la toaleta. Am incercat sa vorbesc cu el, dar nu ne putem intelege. Ce cai legale am pentru a pune capat acestei situatii care dureaza de ani intregi? Multumesc !
am mostenit un apartament si o cripta in Pitesti. ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ma adresez ca sa inregistrez schimbarea proprietarului? conform legii, aceste documente pot fi transmise si prin e-mail/fax?
multumesc.
am rezolvat problema! in cazul meu a functionat: nu i-am dat in judecata (asta era chiar ultima solutie...). In schimb, asa cum ii avertizasem, am facut plangeri pe site-urile ANPC, Politie si ANAF! Cei de la Politie au reactionat foarte prompt (tinand cont de cat de multe cazuri au) si le-au solicitat explicatii - se pare ca i-au "induiosat" fiindca m-au contactat sa-mi returneze banii! Chiar daca nu aveam prea mare incredere, vad ca institutiile se misca in folosul cetatenilor!!!