avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate cristocenul

Activitate cristocenul

Răspuns la discuția Chemare in instanta
Plus ca acum nu mai am avocat cu cine ar trebui sa vorbesc primesc avocat din oficiu sau cum se procedeaza?
Răspuns la discuția Chemare in instanta

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca avocatul merge la dosar se poate lamuri cu privire la situatia dvs. si va comunica.
Este posibil sa aveti surprize neplăcute de aceasta data.
Era bine sa va fi prezentat la proces însoțit de avocat.

Problema este ca eu nu m-am prezentat niciodata si nu au fost probleme dosarele s-au inchis fara sa ma prezint eu am vb cu avocatul si mi-a zis ca nu trebuie sa ma prezint ciudat ca acum ma cheama cu politia
Buna ziua in urma cu 2 ani am fost prins cu numerele rosii la masina expirate mi-a fost luat permisul etc eu fiind la a 3 fapta celelalte 2 dosare incheinduse azi m-a cautat acasa un domn politist sa ma anunte ca are mandat de aducere si ca trebuie sa ma prezint la un termen de judecata ceea ce in celelalte 2 dosare nu sa intamplat care poate fi motivul chemari mele cu politia la judecatorie este posibil sa fiu inchis pentru aceasta fapta ce ar trebui sa fac si ce se va intampla mai exact in sala de judecata multumesc
Buna ziua povestea mea e pe scurt cam asa am avut acum 1 an un proces cu fosta concubina pentru custodia fetitei noastre fetita fiind minora normal a ramas la mama dupa incheierea procesului am fost obligat sa platesc 1 din veniturile nete asa este scris in decizia instantei pe site-ul judecatoriei in decizia scrisa primita de reclamanta adica de mama scrie 1/4 din veniturile nete problema mea este ca eu iam platit din mana neavand acoperire pentru banii dati acum aceasta ma reclamat la politie pentru abandon familial pentru ca am refuzat sa ii platesc diverse sume ce mi le cerea acum dami 5 milioane dupa dami 8 si tot asa eu trebuia sa platesc cum avea ea nevoie de bani si am refuzat ce este de facut in cazul acesta eu nu am primit decizia scrisa a instantei am vazut pe site sentinta si programul fe vizita asi dori sa stiu ce e de facut in cazul acesta multumesc in plus aceasta a parasit tara nu mai spun ca incearca sa rupa orsice legatura blocandumi numarul de telefon si conturile de socializare refuza constant sa imi furnizeze informatii cu privire la fetita legat de sanatate legate de gradinita etc
Buna ziua recent am aflat ca mama fetitei a parasit tara pentru munca pentru ce face ea acolo nush intrebarea mea este daca o dau in judecata care ar fi sansele sa castig mutarea fetitei la domiciliul meu problema fiind ca nu pot demonstra ca aceasta este plecata in urma cu 1 an am avut proces pentru custodie si a castigat aceasta la 2 3 luni a parasit tara ce este de facut
Discuție Familie
Buna ziua am o intrebare pentru dvs in urma cu 1 an aptoximativ am avut un proces de custodie pentru fetita mea bine inteles ca lam pierdut si momentan avem custodie comuna eu plata pensiei etc problema este ca mama fetitei a plecat din tara recent lasand fata pe mana bunicilor ei adica stabunicilor fetei intrebarea mea este e ok daca o dau in judecata pentru abandon sau indicat e sa merg la politie
Răspuns la discuția Penal
Multumesc doamna claudia mare om sunteti sa dea dumnezeu asa sa fie si sa nu se mai repete sa invat din greseli o viata frumoasa va doresc
Ca sa fie mai simplu primul si al doilea sau incheiat cu nup dar inainte sa se incheie al 2 mau prins a 3 oara dupa mia venit decizia la nush 2 luni ca am primit nup in al 2 dosar

cristocenul a scris:

Primul dosar sa incheiat la 2 3 luni dupa ce mi-am recuperat permisul mau prins a 2 oara cu o alta masina inainte sa se incheie al 2 dosar mau prins iar sa incheiat si al 2 si acum mai e doar ultimul al 3 primele 2 am primit nup si munca in folosul comunitatii plus cheltueli de judecata

Primul dosar sa incheiat la 2 3 luni dupa ce mi-am recuperat permisul mau prins a 2 oara cu o alta masina inainte sa se incheie al 2 dosar mau prins iar sa incheiat si al 2 si acum mai e doar ultimul al 3 primele 2 am primit nup si munca in folosul comunitatii plus cheltueli de judecata
Discuție Penal
Buna ziua eu sa trec direct la subiect am 3 dosare penale pentru consucere pe drumurile publice a unui autoturism cu numerele provizorii expirate bun 1 dosar sa incheiat iar a 3 faptA sa intamplat in decursul celui de-al doilea dosar ulterior sa incheiat si cel de al doilea cu nup intrebarea este la al treilea care astept sa sa termine de 2 ani ma inchid sau pot scapa doar cu suspendare tinand cont ca la al 3 dosar nu mai aveam dovada inlocuitoare si mau bagat si la coducere de autoturism cu dovada expirata nu am facut accident nu am antecedente penale nu eram baut care sunt sansele sa fac puscarie multumesc