avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate mrgogu

Activitate mrgogu

Bună ziua! Dacă am împrumutat copilului o suma de bani , bani pe care i-am trimis din străinătate, și nu am nici un document între mine și el decât listingul cu plățile făcute mai pot recupera acești bani? Și în ce mod? Mulțumesc frumos!
Bună ziua! As dori sa închiriez o statie peco particulara care este inchisa. Doresc sa știu ce implica din punct de vedere juridic și dacă este rentabila. Menționez ca este inchisa de 2 ani. Mulțumesc pentru răspuns.
Răspuns la discuția Concediu maternitate
Multumesc!
Nu a fost nici eleva si nici studenta . Este casnica. Multumesc!
Tatal este inca salariat , mama nu a lucrat nicaieri. Multumesc!
Buna ziua!

Tatal poate beneficia de concediu de maternitate in situatia in care mama nu a lucrat nici o zi? In cazu ca da, In ce conditii?

Va multumesc
Dupa oficierea casatoriei civile v-a trebui sa schimb cartea de indentitate si multe alte acte. Vin cu rugammintea daca imi puteti raspunde daca trebuie schimbata si cartea tehnica a masinii , inclusiv talonul masiniisi care este procedura. Mentionez ca aceasta este dobandita inainte de casatorie.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Cum este mai bine?
Va multmuesc !
Răspuns la discuția Cum este mai bine?
In aceasta situatie ce sfat imi puteti da. Va multumesc!
Urmeaza sa ma casatoresc cu cineva care are dintr_o alta casatorie un copil care este casatorit si este la casa lui. Viitoarea sotie nu are nimic , a venit la mine decat cu hainele. Eu sunt proprietar pe tot ce am , casa si masina. Vreau sa stiu ce drepturi are fiul viitoarei sotii in cazul decesului meu. Va multumesc!