avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Activitate danairi

Activitate danairi

in urma unui concurs la o institutie publica am fost declarat admis in data de 02.02.2018.in data de 07.02.2018 am primit o adresa prin care mi se comunica ca examenul a fost suspendat de anfp si ca atare se va tine un nou examen (nu se stie cand).suspendarea s-a efectuat in baza art.57 alin.2-lg.188/1999;art.39 alin.1cu 1 lit.h si alin.2,art.49 alin.1, art.74 alin.1 din hg611/2008 cu modificari.Ce sanse sunt in cazul unei actiuni in instant?
prin hot.divort copilul a ramas la mama iar tatal avea dreptul de a se intalni saptamanal si in vacante cu minora.Din acel moment tatal nu a reusit sa aiba o relatie cu copila lui deoarece copilul refuza si declara ca nu mai vrea sa-l vada, si in prezenta psihologului la directia de protectie .in perioada casniciei tatal a fost unic intretinator , platind si in prezent ipoteca la domiciliul copilului si bineinteles pensia alimentara.Ce se poate face legal pentru a si intalni copilul cu care a avut o relatie ffbuna pana la divort si com poate dovedi abuzul emotional al ficei sale si faptul ca acea hotarare de comun accord nu se respecta?
Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA
ideea este ca eu am avut executare pe 3000 lei ,am platit acesta suma si apar in biroul de credit datoare cu suma de 3500 lei (3000+dobinzi) .vreau sa se stearga doar suma adica am intarziat ok dar am platit
Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA
multumesc! dar vreau sa stiu daca banca este obligata sa faca acest lucru,deoarece ea a numit executorul, contul de consemnare este deschis tot la ea si timp de un an nu m-a sesizat ca nu a incasat nici un ban de la mine,ba chiar am primit supida intrebare cum de am aflat ca executorul mi-a furat banii -banca vrind sa-mi demonstreze ca desi a numit executorul nu are obligatia sa urmareasca daca acesta isi face treaba .
am platit suma integral din executarea silita.executorul cum spune-am a furat banii.impotriva executorului am formulat plingere penala .In situatia in care banca creditoare a cerut suspendarea executarii silite(recunoscind astfel ca eu am platit suma) cf.art.700 alin.2c.pr.civ.si aceasta a fost dispusa printr-o incheiere a unui executor judecatoresc in baza art.700 alin.3 c.pr.civ.;este obligata banca sa solicite stergerea din biroul de credite a sumei datorate ?,deoarece eu figurez cu toata suma ca datorie.
Răspuns la discuția Suspendare executare silita
suma de la a doua banca s-a incasat in contul meu dupa primirea incheierii privind suspendarea executarii.problema este ca eu am achitat executorului suma pentru care am fost executata dar el in loc sa distribuie la creditor i-a folosit (furat).asa ca pana se rezolva plingerea penala eu stat cu suma blocata la prima banca.multumesc!
am o incheiere de suspendare a executarii silite a unui credit .pe perioada suspendarii pot accesa suma dintr-un cont?banca ( tert poprit) la care am contul imi solicita o adresa de sistare a executarii silite.in codul de procedura civila nu am gasit nimic legat de sistare.mentionez ca o alta banca in legatura cu aceeasi suspendare mi-a permis sa utilizez suma din conturi.ce pot face?
Răspuns la discuția Executare silita
1.in dosarul 1 banca creditoare a solicitat executorului intocmirea unei suspendari dar fara disponibilizarea sumelor.este corect?
2.am primit de la banca o adresa prin care mentioneaza ca toate dosarele primului executor au fost preluate de actualul prin hotarare si o delegatie din partea camera executorilor judecatoresti..Cu actualul am incheiat un proces verbal de esalonare si am si platit o parte din datorie.mai pot face contestatie? Daca incuvintarea titlului a fost in iulie 2014 iar eu am primit somatia dupa 10 luni adica in mai 2015 se poate face ceva deoarece nu inteleg tacerea bancii aproape timp de 1 an in ambele dosare.
am 2 executari silite :
1.incuvintata de judecatorie la solicitarea expresa a bancii in ianuarie 2014 unui executor .am semnat o esalonare si am platit toata suma in contul de consemnare direct si prin poprire de catre banca unde primesc salariul .in mai 2015 aflu ca executorul nu a virat la banca creditoare decat o suma mica de bani diferenta a furat-o si s-a mutat in alta localitate.impotriva executorului am facut plingere penala.banca considera ca sunt datoare la ea .ce sa fac mai departe pentru a mi se disponibiliza sumele din contul de salarii?
2. dosarul 2 a fost incuvintat aceluiasi executor prin mandatar la luna iulie 2014.am primit somatia in luna MAI 2015 .dosarul a fost preluat de alt executor care nu are incuvintarea executarii silite pe numele lui.se poate face ceva legal potrivit codului de procedura civila? (perimare ;nulitate)