avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate Bradis Consortium SRL

Activitate Bradis Consortium SRL

Daca am inteles eu bine au cedat din teren fiecare si s-a facut o strada , nu e vorba sa treaca cu sapatura prin batatura oamenilor ci pe strada , de aceea are treaba primaria care nu inteleg de ce nu ii da omului acordul cind domnul plateste lucrarea , il conditioneaza de obtinerea donatiilor celor 4 care oricum nu sunt nici afectati ba din contra sunt putin avantajati pentru ca ei in momentul cind vor dori sa se lege la curent este mult mai aproape decit este acum .
Oricum Primaria nu poate conditiona acordarea avizului de donatiile celor care nu sunt de gasit , Primaria acorda avizul sau nu cu raspuns motivat in scris in termen de 30 de zile de la data depunerii cererii .
Răspuns la discuția Interval de munca
Art. 17 alin(3)Persoana selectata in vederea angajarii ori salariatul , dupa caz , va fi informata cu privire la cel putin urmatoarele elemente :
litera l : durata normala a muncii , exprimata in ore/zi , ore/ saptamina ;
Este suficient 8ore/zi 40 ore/saptamina
Numai cu acordul dat in fata notarului a celui in favoarea caruia s-a constituit ipoteca .
Cererea pentru obtinerea avizului a fost facuta in scris? Daca da ati primit un raspuns in termen de 30 de zile ? Daca la ambele intrebari raspunsul e da ce motivatie legala vi s-a dat pentru ca cele de mai sus ma indoiesc ca vi le-au scris in raspuns.
Răspuns la discuția Spor CFP
15% din salariul de baza
Răspuns la discuția Salariu functionar public
Buna seara
Probabil nu are plafon si nu vrea sa spuna . Nu au treaba una cu alta , cea de 1050 se aplica obligatoriu de la 1 iulie nu e conditionata , cealalta de 12% se aplica daca exista bani ca sa se dea .Exista rimarii care au bani si acorda cei 12% si exista primarii care nu au bani suficienti nici pina la sfirsitul anului pentru acoperirea plafonului salarial caz in care nefiind de unde nu se aplica majorarea de 12%
Buna seara
Are voie 3 sau 4 coduri CAEN nu pt sa va raspund exact . Eu am avut PFA cu acelasi CUI este un cod CAEN principal si celelalte sunt secundare .
Răspuns la discuția Asigurare facultativa PAD
Buna seara
In mod normal proprietarul din acte incheie asigurarea , chiar daca e ipotecata dumneavoastra sunteti proprietarul .
Buna seara
4321 Lucrari de instalatii electrice
Aceasta clasa include lucrarile de instalatii electrice in toate tipurile de cladiri si lucrarile de geniu civil :
-instalatii (cablaje) electrice si de armaturi electrice
-instalatii (cablaje) pentru telecomunicatii
-instalatii (cablaje) pentru retele de calculatoare si televiziune prin cablu, inclusiv cu fibre optice
-antene satelit
-sisteme de iluminat
-alarme de semnalizare a incendiilor
-alarme antiefractie
-iluminat stradal si semnalizatoare electrice -sisteme de iluminat al pistelor din aeroporturi Aceasta clasa include de asemenea:
-conectarea (racordarea) aparatelor electrice si a echipamentului casnic, inclusiv sisteme de incalzire prin pardoseli
Aceasta clasa exclude:
-constructia liniilor de comunicatii si de transport a energiei electrice, vezi 4222 -monitorizarea si supravegherea de la distanta a sistemelor electronice de securitate, cum ar fi alarme antiefractie si alarme de semnalizare a incendiilor, inclusiv instalarea si intretinerea acestora, vezi 8020

Prin urmare ca sa poata face si comert cu materiale electrice ar trebui sa mai aiba un cod CAEN . Devizul de lucrare se refera la costurile si cantitatea manoperei nu la materiale electrice pe care pune si adaos probabil.
Răspuns la discuția Pensionare limita de varsta
In mod normal dupa ultimele modificari legislative , are voie sa cumuleze pensia cu salariul , nu ar trebui sa fie probleme .