avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate omnecajit0777

Activitate omnecajit0777

este vorba despre un pfa pe numele sotiei si un proiect cu finantare europeana nerambursabila.din motive personale nu se mai poate continua derularea contractului.in cazul divortului doar partea contractanta va inapoia creditul nerambursabil pe motiv de necontinuitatea activitatii sau ambii soti trebuie sa restituie suma alocata?
Discuție pfa
daca creditul este pe pfa sot responsabilitatea este pt ambii in caz de divort?in cazul insolventei falimentului cum se procedeaza cu stingerea acestui credit luat pe pfa sot?
buna ziua dl avocat!
as avea o intrebare, daca in timpul casatoriei sotia a cerut un credit pe numele ei,banii fiind investiti intr-o afacere de familie,dupa divort se va imparti responsabilitatea sau doar sotia va trebui sa stinga datoria?toti banii au fost investiti intr-o afacere de familie condusa de sot.
buna seara!avocatul daca nu m-a reprezentat inca in procesul penal si nu sunt multumit de cum deruleaza cazul meu ,imi pot cere banii inapoi?nu merge la Parchet,nu face sesizari la organele competente pt a grabi trimiterea in judecata,pune la indoiala marturia mea,la spital nici nu a venit sa imi ia declaratia.imi este teama ca nu imi va apara interesele in instanta daca deja avem probleme.totusi au trecut mai mult de 50 de zile de la semnarea contractului.va multumesc!
Răspuns la discuția Incadrare juridica
tocmai dl avocat ca sunt 3 luni si dosarul nu e inca la Parchet!asta e problema mea!cica dl politist ca nu garanteaza ca mai devreme de revelion?este posibil?va multumesc!
buna ziua,imi spuneti va rog si mie cum se poate denumi o astfel de actiune? un ex prieten cu alti 8 indivizi vine sambata seara si imi ataca stana.fugareste ciobanii si atat.duminica in schimb, tot in acelasi nr de persoane, la 11 noapte vin iarasi inarmati cu coase harlet si bate si fac o bataie de domeniul groazei.vreau sa stiu daca este premeditare daca este organizare sau cum se cheama juridic.va multumesc pt timpul dvs!
saru mana dna avocat si va multumesc pt raspunsul dvs.
Vreau sa precizez ca la nivelul capului nu au fost lovituri cauzatoare de moarte dupa cum arata scris certif medico/legal.pitalizarea nu a fost indelungata insa victima nu isi poate folosi piciorul in deplasari de 1km sau sa duca viata obisnuita de dinainte.Iar slutirea?Nu va public foto pt a nu va afecta emotional.Taiate 3 degete din care unul haluce pierdut definitiv.
Nu este interesant faptul ca procurorul nu a cerut sa vorbeasca cu victima?S/a trecuta repede la incadrare chiar existand declaratia detaliata a celor intamplate!
A doua zi dupa cele intamplate nu a fost nimeni audiat dintre agresori.Ba din contra in urma probele duse de mine fotografii sandala abia dupa 3 saptamani au fost audiati.Nici politistii de la Criminalistica nu au venit sa ii faca poze victimei si sa vada starea in care se afla.Chiar si asa se putea prevala de dreptul la tacere victima, insa fotografierea care vorbea clar despre cum au stat lucrurile se putea face.
Concluzia noastra este ca victima estejudecata pentru ca a luptat sa traiasca!Trebuia sa putrezeasca acolo in groapa si sa nu lupte sa traiasca!
va multumesc inca o data!
buna ziua dl avocat!
nici dupa 2 luni dosarul nu a ajuns la Parchet si se doreste amanarea si tergiversarea acestui dosar.Intr/o duminica nopatea sotul meu a fost atacat la stana instalata pe islazul comunei de un alt cioban.Acesta la orele 23 a venit cu inca alti 8 indivizi cu bate harlet coasa si lanterne.Sotului meu i/a taiat acest *mare organizator* degetul de la picior dupa mai multe tentative, dupa cum arata sandala.Alte doua degete au fost atinse dar cusute.Pulpa aceluiasi picior a fost taiata cu coasa, in zona calcaiului la ousoare extern, intern a fost taiat.Apoi in palma cu coasa,in incercarea de a prinde coasa care avea drept directie inima.La cap are 6 copci.Vanzand cat de serioasa este intentia acestuia sotul meu a cerut mila si i/a zis agresorului ca are un copil de crescut si ca are si el familia lui.L/au aruncat fara mila intr/o groapa cu apa,garla.
As vrea sa stiu slutirea, premeditarea, organizarea, lipsa acordarii primului ajutor,lipsa de mila si cand a numit copilul nostru,pe care agresorul il cunoaste,acesta fiind un fost prieten de al sotului meu,in ce se incadreaza?cu o seara inainte a mai atacat stana insa sotul meu nu se afla acolo.
Nu stim ce sa mai facem!Dupa 3 saptamani a fost audiat acest individ care nu recunoaste sa il fi slutit pe sotul meu!
Va rog ajutati-ma!