ma confrunt cu un caz special. Am o salariata cu contract de munca pe durata determinata de 6 luni, La momentul angajarii nu a mentionat ca este insarcinata. A anuntat luna aceasta, inainte sa ii expire contractul.
In acest caz, sunt obligata sa ii prelungesc contractul de munca sau poate inceta la data iscrisa pe contract, si anume 16.01.2018?
multumesc! am evitat intotdeauna sa fac corectii si nu stiam dc pot depune o a doua corectie pt aceeasi persoana la distanta de 3 zile. desi spune ca se face corectie la data descoperirii erorii nu as fi vrut sa gresesc date fiind noile date de inregistrare.
Am inregistrat pe 31 august o modificare de functie si salariu cu data de 1 septembrie. Pe 1 septembrie am inregistrat o corectie a salariului eu inversand persoanele. Eu pot depune astazi o noua corectie a salariului cu data de 1 septembrie ? care din diverse motive nu a fost calculat corect si dorim sa beneficieze de aceleasi drepturi ca toti salariatii.
Daca un salariat anunta ca este de religie musulmana si doreste zile libere de sarbatori , ce ar trebui sa am ? o declaratie pe propria raspundere sau o adresa din partea bisericii unde este arondat prin care mi se comunica cele 3 mari sarbatori religioase?