avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate chiritarodica

Activitate chiritarodica

Buna ziua.
Intrebarea mea:daca beneficiez de ajutor somaj in valoare de 410 lei,sunt o mama singura,cu un copil,pot aplica pentru programul de achizitionare calculator,desfasurat la unitatea de invatamant a fiului meu?
Multumesc.
Buna ziua.
Tatalui meu i-a fost suspendat permisul pe 3 luni,pentru ca a circulat cu o masina neinmatriculata,dar pe drum pe tara,nu pe drumul national.Ar putea sa faca ceva sa il recupereze mai devreme?
Multumesc.
Buna ziua.
As dori sa depun dosarul pentru bursa de studii elevi,unde este necesar sa evidentiez venitul parintilor.Eu sunt despartita de sotul meu dar inca nu am certificatul de divort iar el nu contribuie financiar la cresterea copilului.Cum pot eu evidentia acest lucru in dosar,fara certificatul de divort?
Multumesc.
Răspuns la discuția Pensie
Deci se putea doar in cazul in care toti 25 ani ar fi fost in grupa 2?
Răspuns la discuția Pensie
Sigur sunt 20 ani in grupa 2,pentru ceilalti 5 ani nu specifica in cartea de munca deci nu pot fi absolut sigura.
Discuție Pensie
Buna seara.
Tatal meu are 62 ani,are o vechime de 25 ani si are pe cartea de munca trecuta grupa a doua.Mai este valabila legea prin care se scade 3 luni la an din varsta de pensionare pentru grupele 1 si 2?
Răspuns la discuția Somaj
Mai am o intrebare:daca aici CIM s-a incheiat cu art 65,este obligatoriu ca si CIM de la locul de munca anterior sa se incheie tot cu art 65?
Răspuns la discuția Somaj
Ma interesa sa aflu daca este nevoie sa am un an neintrerupt sau ceva de genul,pt ca 12 luni de cotizare am avut in ultimele 24 luni.
Discuție Somaj
Am fost angajata la ultimul loc de munca in perioada 14 mai-11 nov 2015.Postul s-a desfiintat,desfacerea CIM cu art 65 alin 1.Pot beneficia de somaj?As vrea sa stiu exact ce conditiitrebuie indeplinite,in cazul meu.
Răspuns la discuția Preaviz
Pentru aceasta perioada nu am primit nici o notificare si nici nu am semnat nimic,deci cred ca CIM este valabil,adica nu cred sa-l fi suspendat sau ceva de genul asta pentru ca ar fi trebuit sa ma anunte,nu?