Buna seara !
La solicitarea unei colege i-am adus mai multe produse, mai exact articole de imbracaminte / incaltaminte. Colega a luat mai multe produse, in valoare totala de 3300 Ron cu intentia de a le cumpara, dar, a "uitat " sa le plateasca si mai rau, acum nici nu mai raspunde la telefon .Precizez ca marfa a primit-o cu martori si a promis ca va platii, dar acest lucru nu s-a intamplat ! Intre timp a " plecat " si de la serviciu, cheile de la borou nu le-a predat si nici nu si-a semnat demisia sau preavizul.
Nu mai raspunde la telefon !
As vrea sa stiu in ce masura as putea recupera prejudiciul ?
Multumesc !
Buna ziua !
Am avut o masina care am dus-o la REMAT ( fier vechi ), dar, dupa mai multa vreme, din pacate, nu mai gasesc chitanta de la REMAT pentru radiere ! Cei de la REMAT nu vor sa ma ajute cu o copie dupa chitanta !
Sunt in imposibilitatea de a radia masina !
Care sunt variantele ? Cum pot rezolva problema ?
Multumesc !
Buna seara !
Multumesc pentru raspuns !
Dar, va rog sa ma lamuriti :
Pana in prezent pentru angajatul cu contract de munca de 4 ore, se platea CAS SI ASIG. FD SPECIAL pentru 4 ore, conform contract de munca. Dar, am primit informarea ca din aceasta luna, mu mai conteaza ca un angajat lucreaza si are contract de munca de 4 ore ! Motivul fiind ca se va plati impozit CAS SI ASIG FD SPECIAL pentru 8 ore, nu pentru 4 ore conform contract de munca ?
Este adevarat, asa se va plati, pentru 8 ore nu pentru 4 ore conform contract de munca ?
Va rog sa ma lamuriti !
Cu stima,
Buna seara !
Deci sa inteleg ca CAS si platile la BugetulASIGURARILOR SI FOND SPECIAL se platesc pentru angajatul cu contract de munca de 4 ore , tot ca pana in prezent: 4 ore si nu 8 ore ??
Va rog sa ma lamuriti, pe motiv ca am primit informarea ca din aceasta luna nu se mai platesc CAS si ASIG. FD SPECIAL pentru 4 ore la angajatul cu contract de ,munca de 4 ore ci se vor plati impozite aferente pentru 8 ore, chiar daca contractul de munca este pentru 4 ore !!
Va rog sa ma lamuriti !
Multumesc frumos !
Multumesc frumos pentru raspuns !
Intentionam sa fixam profilele metalice pe un suport metalic de structura masinii .
In final, am ales varianta de a face livrarea structurii metalice cu un camion cu prelata.
In cazul in care avem un angajat cu contract de munca de 4 ore, care este contributia si impozitul angajatorului ? Impozit si contributii pentru 4 ore, conform contract de munca sau impozit si contributii pentru 8 ore ?
Multumsec !
Multumesc frumos pentru raspuns ! Dar impozitul in cazul angajatorului pentru un angajat cu contract de munca de 4 ore, cum se plateste impozitul ? pentru 4 ore, conform contract de munca sau la 8 ore ?
Multumesc !