avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate daniel58

Activitate daniel58

dupa un an ,executorul judecatoresc , nu mi poate scoate cele 4 salarii neprimite de la patron , ce pot face? plangere penala?

Problema Juridica: Buna ziua! am cumparat prin notariat un ap. cu o camera,situat in Hunedoara,str.Carpati , nr.2,bloc C2, ap 33.
Adeverinta de la Asociatia Proprietari Cerna, din care rezulta datorii zero.
Acum s a sistat -taiat....apa rece de Apa Prod Hunedoara,asociatia Cerna avand datorii mari restante din 2009 , fostul Presedinte RADU, a delapidat sume mari , dosar penal in cercetare.
De la achizitie pana in prezent am achitat taxele inclusiv apa lunar,fara restante.
Acum presedintele ma obliga sa platesc restantele , banii furati , inainte de achizitia apartamentului .
ESTE LEGAL, ce ma sfatuiti sa fac!
Multumesc ! Cristea
am cumparat recent , (februarie2018) un apartament intr un bloc din Hunedoara, fostul administrator a fraudat asociatia, neplatind la Apaprod Deca facturile de apa.Apa a fost oprita,dar in urma unui protocol s a revenit la normal.
E legal , ca presedintele sa mi ceara sa platesc restante din anii anteriori , cand locuiam in alta parte?
Sant amenintat ca mi se taie apa , deoarece scara are contract pe asociatie?
APA PROD refuza sa faca contracte individuale , pana se achita restanta , e legal?
multumesc!
Răspuns la discuția suspendare proces partaj!
daca faptele penale din 1994, sant prescrise de ambele coduri penale , vechi si nou, cum a fost primita si inregistrata plangerea?
cum se deruleazaq cercetarea, intreb si eu?reclamanta (parata) stia si a vazut si atunci, si acum... actele ,sant in dosarul de partaj, din 2014, a fost la proces personal, a studiat dosarul, sentinta s a pronuntat in sept 2015, plangerea a fost facuta in mai 2016..regula celor trei luni...?
Răspuns la discuția suspendare proces partaj!
am cerut urgentarea penalului, dar degeaba, dar fapta, chiar de ar fi reala, desi nu e, nu e prescrisa din 1994, care e sensul cercetarii, eu sant martor, e vorba de donatia SUMEI DE 250000 LEI-1994, CAM 30 MILIOANE ACTUAL...de la mama catre mine, in alt judet, ca urmare a vanzarii unor bunuri ramase dupa decesul tatalui meu?
parata are nas , un judecator de curte de apel, alba, acolo unde esi procesul la tribunal...
fals in inscrisuri private si uz de fals...
sa suspendat procesul civil, partaj regim matrimonial, in apel la tribunal, fiindu mi facuta plangere penala, pentru un act de donatie facut la primarie, in anul 1994, ca fiind sermnatura falsa, procuratura de 4 luni, nu face nici o cercetarea a
dosarului!
eu cred ca plangerea e tardiv introdusa , cred ca s a prescris..
parata aluat act de aceste donatii, procesul dureaza din 2014...a avut acces la dosar , fiind si grefiera...
ce e de facut?
sant pensionar gr 3, drept de munca 4 ore/ zi, si vreu sa merg ca figurant la castel H unedoara, ca zilier , si cred ca se ponteaza 8 ore, pentru ca se ofera 50 ron /zi, nu mi se taie pensia?
am luat un imprumut de la o banca, acum 8 ani, nu l am putut achita integral, au mai ramas 800 euro, banca a vandut creantele unei firme poloneze, de la care primesc regulat scrisori, felicitari, amenintari...
cu firma de recuperare , nu am semnat nici un act , promisiune de achitare , reesalonare, dar creanta a crescut de 8 ori!
ce mi se poate intampla, si cum pot sa i opresc sa mi mai trimita amenintari!
eu stateam intr o camera, pe care eu am finisat o , dar mi a scos lucrurile afara sa toarne sapa, in toiul iernii, cu toate ca era podit...nici el nu e proprietar de drept, are doar promisiune de vanzare, iar evacuarea in lunile de iarna e interzisa de lege!
in urma unor conventii verbale ,cu un roman stabilit in austria ,ma m mutat in casa acestuia achizitionata in romania,pentru paza si intretinere,am facut mai multe lucrari , din banii trimisi prin banca,in luna ianuarie ac 2016,in timp ce ma aflam in spital,mi a scos lucrurile personale si mobila mea , depozitandu le in spatii descise la -15 grade, fara inventar ,ulterior interzican du mi sa intru in casa!
pot sa i descid dosar penal pentru viol de domiciliu, si furt!