avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate a71lin

Activitate a71lin

Sef SVSU, agresat fizic in timp ce filma un posibil incendiu de catre proprietaru locuintei care nu locuieste acolo. acesta din urma poate si acuzat de ultraj sau trebuie sa merg cu el in civil ? Mentionez ca intimplarea sa petrecut dupa orele de program .
Am cumpărat un teren agricol cu chitanță de mână , pot deveni proprietar prin NOTAREA POSESIEI pe baza Legea nr. 185/2018,.
Mulțumesc .
suntem 2 frati ,si vrem sa vindem un teren intravilan de comun acord, nu avem taxa se succesiune dezbatuta . se poate vinde ?
Se poate deveni proprietar pe un teren prin notarea posesiei in cartea funciara in daza unei chitante de mâna.
Am contract de internet fix la Telekom și doresc sa reziliez contractul , am luat legătura telefonic, cu un reprezentant al firmei, care a zis ca trebuie sa plătesc tot contractul . Menționez ca primul contract care l-am făcut și semnat este din anul 2014, de atunci nu am semnat nici un contrac. ei susțin ca au acordul verbal al meu pentru prelungirea contractului. Este legal și cum pot sa reziliez acel contract ? Va mulțumesc
După decesul mamei mele urmează succesiunea , tata trăiește iar noi suntem trei frați. Unul dintre frați este plecat din țară de 20 ani nu știm absolut nimic despre el . Am făcut sesizare la poliție în legătură cu fratele plecat din țară dar nici un răspuns. ÎNTREBARE se poate face succesiunea fără el și cum. Vă multumesc !
Discuție Mostenire
Terenul pe care este construita casa de locuit este împărțit în mod egal în 6 părți în urma succesiuni după bunici. De curând mama a decedat care era moștenitoare a unei părți din terenul cu pricina. În urma discuțiilor purtate cu frații mamei mele, aceștia vor renunța la tot terenul în favoarea noastră. ÎNTREBARE Trebuie succesiunea făcută în urma mamei mele sau se poate dona direct tatălui meu?
a71lin a scris:

este legal sa semneze consilierul personal al primarului, in locul acestuia , acte si documente la proiecte cu bani europeni ?


este legal sa semneze consilierul personal al primarului, in locul acestuia , acte si documente la proiecte cu bani europeni ?