Toate aspectele oferite de dvs. in speta nu sunt valabile in cazul meu, avand in vede ca aceste comunicari au fost exercitate - asa mi s-a spus la tribunal.
"citat la fond la o alta adresa decât cea de domiciliu și sa nu fi știut de existenta procesului". >> Ok, chiar si asa (desi e un loophole major si prilej de manevre) asta poate fi o circumstanta in care poti cere un apel? Inseamna ca am pierdut multe procese astfel. Multe instante mi-au spus clar ca nu mai pot cere apel deoarece cele 30 de zile de la instiintare s-au scurs. Normal asta ar trebui sa se intample la prima infatisare a apelului, avand in vedere ca timpul in care putea fi depus a expirat legal.
Este ciudat de ce apare pe portal dupa 2 ani. Nu cred ca cineva nu a introdus apelul la timp (ma refer la cei care lucreaza la tribunal) ci ca s-a "modificat favorabil" pentru cei ce au depus apelul.
Adica un act de coruptie.
Timpul este mult prea mare pentru introducerea acestui apel atat de tardiv in portal.
Exista circumstante favorabile pentru un apel intarziat? Caci odata pronuntata sentinta in fond, nu stiu daca legal se poate asa ceva.
Am avut un proces care s-a finalizat in oct. 2021
data comunicarii deciziei finale a fost 28 oct. 2021 in care stipuleaza clar ca "Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria"
Pe portal am observat ca este introdus un apel, in aprilie 2023 si a fost inregistrat ca si cale de atac la acest proces, care are prima sedinta in octombrie 2024.
Normal nu ar mai trebui sa fi in sedinta apelul.
Sau ma insel? Exista vre-=un loophole de care nu stiu?
Si eu sunt interesat de acest lucru.
discutia fiind "privata" - telefonul este al firmei. whatsup avea back-up in cloud. cand am instalat what's up au revenit mesajele salvate. Telefonul (numarul) este in posesia firmei (proprietatea firmei)
nu are nici o calitate.
plangere > da.
daca firma a fost acaparata de o persoana, la care sunt administrator si aceasta si-a insusit sume de bani pe contul personal de pe contul firmei (vorbim de 5000 euro) ce sanse am sa duc asta in instanta? Se vede clar ca persoana in cauza si-a pus pe numele ei acesti bani. Fara nici o semnatura de la mine, fara nici un act. De asemenea, persoana in cauza este posibil sa aiba relatii in politie, am dar aceste date la politie si nu s-a rezolvat nici acum. Este un caz clar de furt.
Daca o persoana instiga la violenta intr-o discutie pe sms/whatsapp privata pe telefonul firmei mele (eu descoperind ulterior intr-un back-up de pe whatsup), actul violent se produce apoi mai tarziu, ce sanse am sa duc asta la politie si sa se faca dreptate?
pe portalul just apare numele meu la diferite procese incheiate intre mine si fosta. Doresc ca aceste procese incheiate sa nu mai existe, sau daca exista, numele meu sa fie inlaturat din baza de date.
Conform GDPR ar trebui scoase, corect?
Daca depun o sesizare la tribunal, ar trebui sa le scoata si din baza de date. Corect??
Imi apare numele pe internet acum in portal. Cred ca imi face un deserviciu.
Buna ziua.
Am un litigiu cu o persoana care a delapidat compania.
In acest moment, urmarirea penala este pe sfarsite.
Urmeaza cel mai probabil un proces penal
Pe civil, am inteles ca banii nu se mai intorc daca nu dau in judecata persoana in primii 3 ani.
Desi persoana in cauza a furat o suma considerabila, mai am sanse sa recuperez suma dupa acesti 3 ani ?? Avand in vedere ca procesul penal poate dura si 3 ani.
Multumesc.