avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate anca000

Activitate anca000

Și acea metodologie de echivalare exista? Vad ca exista doar pentru cadrele didactice

Cornel Vasile a scris:

Se echivalează cu ciclul I de licență .

Absolvent 2006 al Colegiului Universitar din Zalau din cadrul Universitatii Babes Bolyai, constat ca studiile acestea nu sunt considerate superioare, intrucat detin diploma de absolvire, nu diploma de licenta.
Ce am de facut pentru echivalare?
Se aplica art. 105 din Legea invatamentului superior?
Art. 105. — Pentru absolvenții învățământului universitar de
scurtă durată organizat potrivit prevederilor Legii învățământului
nr. 84/1995, abrogată, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani
sau institutul pedagogic cu durată de 3 ani, se asigură
echivalarea cu ciclul I de studii universitare de licență, printr-o
metodologie specifică, pe baza ECTS/SECT, potrivit legii.

Se poti echiva creditele (190)? sau se face o continuare de studii? sau masterat? Multumesc mult
Dacă sunt în preaviz, postul meu fiind desființat, deci nu mi-am dat eu demisia, pot beneficia de zile libere plătite de stat pe perioada închiderii școlilor, fără sa fie afectat preavizul?
si daca concediul medical este doar de cateva zile e normal sa se stopeze stimulentul pe toata perioada ramasa? in cazul meu fiind vorba de 9 luni...
Buna ziua,
Am avut 5 zile de concediu medical pentru ingrijirea copilului bolnav, fiind in plata stimulentului de insertie. Conform noilor interpretari ale legii, acesta s-ar suspenda (stimulentul) nu doar pe perioada celor 5 zile, ci definitiv. Este legal asa ceva?
Discuție concediu odihna
in perioada 01.01.2017-16.03.2017 ma aflu in concediu de maternitate ( cele 126 zile)
aferent acestei perioade imi revin 4 zile de concediu odihna ( am 23 pe an). dupa terminarea concediului actual pe 16.03, pot sa imi iau cele 4 zile de co iar apoi sa cer suspendarea cim pentru a intra in concediu de crestere copil?
In prezent beneficiez de stimulent de insertie si sunt din nou insarcinata.
Intrebarea mea este: daca intru in concediu de risc maternal, mai primesc stimulentul de insertie pe perioada acestui concediu|?

ma poate ajuta cineva cu un calcul al indemnizatiei de risc maternal incepand cu 01 iunie 2016?
salariu brut 3.000 lei.
multumesc
Răspuns la discuția angajata insarcinata
in orasul in care imi desfasor activitatea mai sunt 3 sucursale ale bancii respective, ma gandeam ca ma pot transfera provizoriu intr-una din ele?
Am urmatoarea nelamurire: stiu ca daca sunt insarcinata, angajatorul nu ma poate da afara (daca l-am instiintat deja) decat daca este in reorganizare judiciara sau faliment.
La noi este situatie putin diferita, dar nici una din cele doua.
La modul concret, lucrez intr-o centrala de banca, in provincie. In urma cumpararii pachetului majoritar de catre o alta banca, in curand va avea loc si fuziunea. Am inteles ca in maxim 3-4 luni vor muta toate activitatea din centrala din provincie la Bucuresti.
Daca sunt insarcinata, ma pot obliga sa ma relochez? Si daca refuz, ce se intampla?
Ar trebui sa demisionez? Multumesc