avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Activitate Rusz

Activitate Rusz

Răspuns la discuția Cum o sa imi primesc banii?
Multumesc
Răspuns la discuția Cum o sa imi primesc banii?
In sensul ca nu au platit chiria, si a fost obligat de propietarul spatiului sa isi opreasca activitatea. Si are datorii si fata de stat.
Buna ziua! Societatea la care am lucrat sa inchis si nu si au onorat plata salariilor si a bonurilor de masa pe doua luni. Ce am putea sa facem sa ne recuperam banii? Multumesc
nu am semnat nimic,nici macar nu am stiut. am aflat de la o colega
Buna, Va rog frumos sa imi ziceti daca este legal sa ma mute dintr-un magazin( unde m-am angajat si,unde lucrez de 5 luni si nu am contractul inca cu toate ca am cerut de mai multe ori) intr-un alt magazin fara sa discute cu mine fara sa stiu nimic?
Răspuns la discuția concediu medical...
cum adica pentru ce...intr-o luna avem dreptul..la 8 zile libere din cate stiu eu:). eu vreau sa stiu daca mai am dreptul la zile libere dupa ce am luat concediu medical sau nu. pentru ca nu mi so dat nici o zi saptamana asta si lucrez 11 zile fara libere din nou.
buna! lucrez de 4 luni la un supermarket.saptamana trecuta joi mi-am luat concediu medical pana luni. as vrea sa stiu cum imi afecteaza zilele libere? am dreptul la zile libere dupa concediu medical? plus ca... nici in ziua de azi nu mio dat contractul. ce pot face?
Buna ziua..

M.am angajat la un magazin alimentar in data de 28 01 2016 ianuarie ca lucrator comercial, am inceput sa lucrez din data de 29 ianuarie care era vineri si 30 ianuarie care era sambata. In 15 februarie am primit fluturasu de salariu si scria ca am lucrat doar 8 ore.Sefa magazinului mi-a spus ca in weekend se plateste doar spor de weekend(care pe fluturas este 1 leu).Deci orele de sambata ( 8 ore) nu imi sunt platite.Ce pot face in privinta asta?este legal asa ceva?
Am dat în judecat o bancă.... Vreau să ştiu ce act doveditor să cer de la bancă să dovedesc toate plățile de la luarea creditului pană azi. Vreau să ştiu dacă actele acestea se pot obtine numai cu plată.
Discuție Bancă..
Bună, am angajat un avocat in luna mai pentru a da în judecat o bancă, am semnat contractul și am plătit onorariul. Și până în ziua de azi nu am avut un termen judecatoresc. Este posibil să dureze atât de mult sau ține de incompetență avocatului? Mulțumesc.