avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate gioonitza

Activitate gioonitza

Buna seara, am nevoie de o lamurire daca se poate. Lucrez pentru o companie italiana si lucrez si sambata si duminica urmând sa am liber de drept, cele 2 zile consecutive pe 01.12 si 02.12, având in vedere ca am una din zilele de lucru in zi de sărbătoare legala, ar trebui sa am o zi libera in urmatoarele 30 de zile?
Multumesc anticipat pentru timpul dvs.
Bună ziua,ma interesa daca am stat toata luna decembrie 2018 in Concediu medical cu 75% ce impozite se aplica la salariu. Mulțumesc anticipat!
Discuție Medical
Bună seara, in luna decembrie 2018 am fost in medical cu 75% si la salariul brut de 3047 am primit 1630 de lei. Mi se pare mie sau e o suma destul de mica? La administrație mi s a explicat in felul urmator: ca au fost doar 22 de zile lucratoare si ca dupa ce mi s au oprit toate taxele cas, cass, etc am ajuns la un net de aprox 2200 din care mi au fost plătiți 75% din suma. Precizez ca in ultimele 12 luni am avut 55 de zile de Cm incluse cele decembrie.
Intrebarea mea este cum se calculeaza pana la urma acest CM? La venitul din luna respectiva sau se face media ultimelor 6 luni....?
Veniturile mele lunare din iunie pana in noiembrie au fost aprox de 2000 de lei.
Multumesc anticipat!
Buna seara, ma interesa daca eu lucrez cu un contract pe perioada determinata, 18.06.2015-18.01.2016 daca mi-as da demisia acum pe 25 luna aceasta, as mai primi al 13-lea salariu pe lunile pe care le-am lucrat anul acesta?sau pentru ca imi dau demisia ,nu mi-l acorda?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!