de 2 ani dureaza un proces ,pe fond ,iar cand instanta a trebuit sa se pronunte a dat amanare , si inca una , ...si inca una ... . cauza este extrem de simpla , eu am investit in proprietatea tatalui meu , prin reabilitarea unei cladiri , ...am depus extrasul bancar din care rezulta suma de bani pe care o aveam la acea data , facturile si bonurile fiscale aferente materialelor cumparate ,poze,filmari , martori etc . mentionez ca tatal meu este f rau intentionat ,doreste sa vanda proprietatea si sa nu-mi restituie nimic din investitie . tatal meu , a incercat de mai multe ori sa ma alunge, prin depunerea unor plangeri penale nefondate ,de pe proprietatea sa . in alta ordine de idei s-a pronuntat ca face interventie pe langa un alt judecator sa nu castig cauza . in concluzie doresc sa stiu :de cate ori si pe ce perioada de timp poate un judecator sa amane o hotarare si in al 2-lea rand cui ma adresez daca as potea demonstra ca o alta persoan a facut "lobby" in favoarea tatalui meu ?
Va salut cu respect
Eu locuiesc cu forme legale in Buc. , iar la adresa mea exista un intrand unde suntem mai multi locatari iar eu ma pozitionez ultimul fata de strada . mentionez ca nu sunt proprietar si nu am acces la acte , acestea apartinand tatalui meu cu care sunt in proces . unul dintre vecini sustine ca drumul catre imobilul unde locuiesc ii apartine si drept dovada imi restrictioneaza accesul auto catre curtea unde locuiesc ,blocand zilnic intrarea cu masina de la firma lui . regulat pierd 10-15 minute asteptand sa vina soferul firmei sa mute masina. ce ma sfatuiti sa fac ? multumesc anticipat .
multumesc pentru raspuns dar am o neclaritate : trebuie sa-i anunt eu pe cei de la serviciul finaciar si ce acte imi trebuiesc ? sau poate se sesizeaza ei si problema se rezolva mai simplu
de 7 ani platesc pensie alimentara iar luna aceasta copilul meu face 18 ani . de 6 ani este plecat in Olanda impreuna cu mama sa .au plecat fara stiinta mea . eu nu stiu daca copilul merge inca la scoala sau daca este angajat . plata pensiei se face prin virarea banilor catre un cont bancar direct de institutia unde lucrez. va multumesc anticipat
va multumesc frumos pt ajutor .sa vad maine ce pot sa fac . in legatura cu somatia facuta de tatal meu ce este de facut ? trebuie sa-i dau curs si sa parasesc locuinta sau pot sa mai stau pana la solutionarea cauzei ?