avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate maria-s

Activitate maria-s

Răspuns la discuția Proba unui incident de securitate
pune mana pe carte ca de-aia ai picat de 7 ori la barou si magistratura.
Răspuns la discuția retineri din salar pentru studii
da, a retinut si pentru luna iunie.
ma intereseaza daca pentru iulie - august se va retine intrucat nu stiu daca studiile vor continua
pentru luna iunie cand sunt examene/licente trebuie sa efectuate retineri din salariul parintelui?
iar daca peste 2 luni se inscrie la master, retinerile se fac si in aceste 2 luni sau doar din luna cand face dovada ca a intrat la master?
Multumesc mult.
Societatea detine un rezervor suprateran de stocare a combustibilului in vederea alimentarii masinilor sale. Ce norme legale trebuie sa respect sau ce autorizatii trebuie sa detin ?
Discuție adoptie 1987
Am fost infiata in 1987 (in 30 octombrie 1987 a fost emis un nou certificat de nastere), insa nimeni nu mai are actul inn temeiul caruia a fost realizata adoptia. Cei de la Starea civila mi-au spus ca in acea perioada adoptiile erau incuviintate de primar, insa parintii mei isi amintesc ca au fost la instanta.
Cum as putea intra in posesia acelui act de infiere?
Discuție PV contraventie
In 26 octombrie 2015 seara am gasit in parbrizul masinii o invitatie la sediul Politiei Locale prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca am parcat neregulamentar si am de platit o amenda. Neprezentamdu-ma, am primit in cutia postala ieri PV de constatare a contraventiei precum si PV de aducere la indeplinire a procedurii. Aceste acte sunt semnate doar de catre agentul constatator.
Intrebarea mea este daca termenul de 6 luni in care se comunica constatatrea unei contraventii nu s-a modificat si daca este suficienta semnatura agentului constatator (nu este semnat nici de vreun martor si nici de mine - contravenient).
De cate ori s-au facut verificari, toate functionau ,,perfect'',, chiar si la o familie formata din 4 persoane, 5 camere si consuma 4 mc
Nu, asa este frecvent. La cateva blocuri distanta, vecina mea a platit in unele luni mai multe perderi decat a consumat.
Multumesc