avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Activitate raducan_bogdan

Activitate raducan_bogdan

buna ziua,
ma intereseaza cum pot sa fiu scos din biroul de credite avand in vedere ca am avut poprire pe salariu si suma a fost achitata
buna ziua,

am primit informare ca o sa mi se puna oprire pe salariu pentru un credit din 18.08.2009. mentionez ca am primit informare de la executorul judecatoresc pentru acest lucru. se poate face asa ceva dupa atata timp?. in informare se mentioneaza si " fara cale de atac" imi pare rau ca nu pot sa atasez si documentele primite.
Discuție .ro
buna ziua,

ma intereseaza daca un site care foloseste .ro este obligat sa rezolve problemele clientilor in romania sau nu.

va intreb deoarece am o problema cu un site care are .ro dar pentru rezolvarea unei situatii am fost indrumat sa depun o solicitare scrisa catre o adresa din Cehia.

mai exact:"Toate abonamentele pot fi întrerupte în orice moment printr-o notificare scrisă, în termen de minim o (1) săptămână înainte de expirarea abonamentului. Nota se va efectua în scris, specificând numele utilizatorului utilizat în platformă şi se va adresa operatorului NakedRooster s.r.o P.O.BOX 93 Plzeň 30393 Czech Republic."

se poate va rog sa-mi oferirti si baza legala prin care site-urile sunt obligate sa rezolve aceste probleme in romania si nu peste hotare?


Buna ziua,

lucrez intr-o multinationala si marea problema este ca se fac foarte multe ore suplimentare dar se platesc doar 32 conform legii.

de exemplu in ultimele 3 luni am inregistrat peste 50 de ore suplimentare dar au mi-au fost platite de fiecare data doar 32.

am rugamintea sa ma informati ce se poate face cu restul orelor care nu se platesc deoarece mi s-a adus la cunostinta ca, orele suplimentare ori se platesc ori se da ca si zi libera (dar in limita celor 32) dar pe mn ma intereseaza ce se intampla cu restul de ore, cele care trec de 32.

multumesc anticipat

am un credit la banca inceput in anul 2010 si ultima rata am achitato in decembrie 2010. am fost contactat de catre o firma de avocatura pentru recuperarea creditului si am mentionat de legea prescripitie pentru 3 ani.
acestia mi-au zis ca nu se poate invoca termenul de prescriptie deoarece dosarul nu a fost investit.
se poate sa-mi mai oferiti un punct de vedere in privinta acestui lucru.
Buna ziua,

am facut un imprumut la banca pentru un laptop in anul 2010 si din decembrie 2010 nu am mai achitat acest credit. bineinteles acesta a fost trimis catre o firma de recuperare si astazi 02.12.2015 am fost contactat de catre o firma de avocatura spunandu-mi ca ma vor da in judecata pentru recuperarea creditului. am rugamintea sa-mi spuneti daca acest credit nu cumva a fost prescris dupa 5 ani ?
mentionez faptul ca nu am nimic pe numele meu si in cel mai rau caz e sa-mi puna oprire pe salariu.
se poate ataca in instanta pe baza faptului ca acest credit s-a prescris ?
multumesc anticipat