avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate alexandradavid

Activitate alexandradavid

Plângere penala , nerespectarea programului de vizita al minorului. Sunt mama unui băiețel cu dizabilități,(11ani) tatăl sau nu se implica în viata copilului încă de la naștere și pana în prezent, pensia alimentara o plătește o data la 3 luni,și atunci o suma infirma , programul clasic de vizitare primul și al 3 le-a weekend, nu l-a respectat absolut niciodată , mi-a făcut plângere penala tot mie, ce pot face pentru a dovedi ca el este cel care nu și 'l respecta? Mi -a agresat copilul în nenumărate rânduri!
La ce vârstă poate fi audiat copilul? Sa poată spună și el ce își dorește?
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Unde pot face o plângere pt un executor care face exces de putere, este legat de un minor, vine la USA face scandal, minte autoritățile ca vine la programul de vizita si el nu vine..(am documente) ca ceeea ce zic este real! Ma executa din salariul 500 lei pe care mi oprește instituția unde lucrez dar am poprire la banca inca o suma care nu este trecută in adresele pe care el mi le-a trimis ! Va rog ajutați-ma nustiu unde sa merg sa i depun plângere… multumesc pt răspunsuri! Multa sănătate tuturor!
Discuție Fals in acte
Buna ziua va rog sa ma îndrumați și pe mine cu o problema!eu am lucrat intr-o clădire de birouri unde nu putea intra oricine, nu am semnat contractul de munca nici nu l am văzut măcar, dar cu toate astea eu am lucrat vreo 6 luni, bun... de anul trecut din Iulie și pana in prezent eu figurez la ANAF cu venituri din partea fostului angajator! Venituri declarate de el și sunt de câteva zeci de lei pe luna 3800, 6500, pe luna , eu între timp neștiind lucru asta am declarat ca nu am venituri! Cum pot sa l trag la răspundere pe angajator , care a știut despre ceea ce a făcut in privința contractului meu!
Buna seara am o fetița de 3 luni și soțul meu a rămas acasa in creștere copil” nu ma ajuta cu nimic din contra a devenit foarte violent și agresiv atât cu mine cât și cu fiul meu care are 7 ani !eu am lucrat inainte de a rămâne însărcinată dar nu ! mi sa făcut contract de munca eu nu am știut. ! De la o vreme ma tot amenință ca îmi ia fata și ma zgorneste! Noi stam cu chirie dar buletinele le am făcute pe adresa sorei mele !el mai are o fata dintr-o relație anterioară și nu se ocupa de ea sub nici o forma nici pensie nu-i da !cum as putea sa procedez sa scap de coșmarul asta ? Sq ne lase in pace! Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
buna ziua lucrez la DGASPC in urma cu 1 an jum mi au fost sparte conturile de facebook si de mail si folosite de mai multe persoane inclusiv fostul sot care mi a scos toate convorbirile de pe facebook si mail si le a depus la dosarul de divort am facut plangere de un an si sa clasat cazul ca nu aveam dovezi ....acm 2 zile am primit dovezile care le a depus chiar el la dosarul de div..am fost sa depun plangere la o sectie de politie si ma luat in ras ....unde trebuie sa merg sa mi se faca dreptate precizez ca aveam multe acte imprtante pe mail ...care nu le am mai recuperat si sau folosit de ele:((