Din ce ati spus dumneavoastra
Măsoară si curentul produs de panouri voltaice si cel injectat în rețea tot de la panouri
Altceva nu are ce sa măsoare contorul cred
O seara plăcuta
Buna seara
Ieri cei de la Enel mi-a montat un contor inteligent
Am inteles ca indexul se poate citi oricand de la distanță de către cei de la Enel
Dar nu am inteles alt lucru
Permite măsurarea separată a cantității de energie electrică de către consumator ,respectiv injectata în rețea
Aștept un raspuns, daca aveti plăcere să îmi spuneți
O seara plăcuta va urez
Este vb despre 15600 la întreținere
Si daca nu se plătește, macar 500 în fiecare lună, il baga la vânzare asociatia de proprietari
Si eu nu pot plăti fără o asigurare
Tatăl meu este bolnav ,poate trăi și 3 luni ,poate trăi și 2 ani
Si o succesiune ma costa in jur de 4000 lei
Si daca fac contract de vanzare cumpărare cu tatăl meu mai scot din buzunar vreo 5000
Si asta nu imi permit
Buna seara! Am si eu o nelămurire si poate ma ajutati
Tatăl meu locuieste singur intr-un apartament de 2 camere
Acel apartament are datori mari la întreținere si bunicu când a fost în viață a fost dat în judecată pentru neplata la întreținere
De curând am aflat ca din cauza neplati la întreținere, apartamentul riscă să il scoată la licitație asociatia de proprietari
Tatăl meu fiind bolnav ,nu are de unde sa plateasca
Eu mai am o soră care este plecată în Spania și are viata iei acolo ,si amândoi avem grija de tatăl nostru
Am vorbit azi cu ea despre datoriile apartamentul ,si ca sunt sanse mari sa il pierdem
Dar mentionez ca propietar pe apartament este bunicu care a murit,succesiunea nu Este dezbătută până acum ,singurul moștenitor dupa bunicu este tatăl meu
Si ca sa nu il pierdem apartamentul, am stabilit cu sora mea ,ca ea doreste sa renunte la dreptul iei de moștenire ,ca sa pot eu sa ma ocup de plăta întrețineri, ca sa nu pierd apartamentul
Intrebarea ar fii: Există vrun document sau o hartie făcută la notar precum ca ia nu mai dorește partea iei de moștenire ?
Am inteles, va multumesc mult pentru raspuns. O zi plăcută va urez
raluk0207 a scris:
Dupa decesul tatălui și după ce radiati clauza de uzufruct de la Cartea funciara, puteți sa ii donați jumătate sau sa încheiați o convenție matrimoniala de comunitate convențională.
Intrebarea e de ce ați face asta? Ca sa aveți ce împărți între caz de divorț?
Este casa primita de la părinții dvs. Sotia va primi de la parintii ei. Iar dacă va iubește și căsnicia merge, merge și fără sa fie "si ea" trecuta în acte.
Dvs procedați cum considerați de cuviință.
Buna ziua! Am si eu o nelămurire
Am făcut un act de vanzare-cumpare cu clauza de Uzu fruct cu părinții mei,Mama a decedat acum 1 an
Între timp eu m-am căsătorit.
Are dreptul si sotia mea la casa ,ținând cont că tatăl meu este în viață?
Buna seara Am si eu o nelamurire .
Bunicul meu si tatal meu au in apartament cu 2 camere locuiesc impreuna ,bunicu sa inbolnavit ,tatal meu nu mai lucreza de 5 anii si sta pe pensia bunicului Din cauza asta au ajus la intretinere cu 14000lei datorie .
Eu am vb cu iei asa ca sa nu piarda apartamentul sa mi-l dea mie prin Contract de vanzare cumparare si platesc eu tot Dar intrebarea mea este ,pot face actele si dupa platesc treptat datoria la intretinere ,Sau sunt obligat sa platesc toata intretinerea si dupa actele, Mentionez ca impozitul este platit la zii la apartament Astept un raspuns O seara placuta va urez
Buna ziua as avea si eu o intrebare , o prietena de a mea , ar dorii sa stie daca are si ea drept la casa , adica locuieste cu concubinul iei , dar casa este pe numele lui , nu sunt casatoritii, din cate stiu eu nu are drept Dar ar dorii sa stie si ea, ce ar putea sa faca ca sa aiba si eu drept la casa ? Cel cu care locuieste , ea spus ca daca se va despartii ii va da si iei banii , adica apartea iei de casa , dar asta i-am spus ca nu-i adevarat si minte , Dar ea tot ma intreaba prin lege daca se poate ceva in legatura cu asta O zii placuta va urez si astept un raspuns