avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Activitate Avocat Iasi Paun Geogiana

Activitate Avocat Iasi Paun Geogiana

Răspuns la discuția Recuperare taxa auto
Da se poate doar prin actiune in instanta si cu motive temeinice.
Răspuns la discuția recuperare taxa
Chiar daca sunteti sau nu prioprietarul masinii!!! S-a prescris solicitarea de restituire a sumei .... nu mai puteti obtine restituirea acestei sume! Daca aveti taxe platite din 2011 incoace.. se poate demara actiune chiar daca ati vandut masina sau nu... conteaza ca dumneavoastra sa fi platit taxa: timbru de mediu!
Răspuns la discuția Taxa de mediu
Se poate promova actiune in instanta pentru recuperarea taxei de mediu! Sau puteti demera actiune in instanta de inmatriculare fara plata taxei! Trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte! Taxa e iligala dar numai in instanta se poate restitui taxa!
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Este prescrisa! Nu ma puteti recupera taxa! S-a prescris la 1 ianuarie 2016
Răspuns la discuția CJUE si taxa de poluare
da, se poate numai ca trebuie sa nu folositi masina pe timpul procesului, sau sa fie inmatriculata in alt stat pana se termina procesul ptr inmatriculare fara plata taxei de timbru
Răspuns la discuția timbru de mediu
Se poate demara actiune in instanta pentru restituirea timbrului de mediu, ptr dobanda si ptr restituirea cheltuielilor de judecata! atentie nu se restituie timbrul de mediu doar prin simpla cerere la administratia finantelor...In cazul in care aveti o hotarare judecatoreasca puteti obtine s dobanda!!!!
Răspuns la discuția reclamatie la politie
Nu patiti nimic, pentru jigniri cel mult va amendeaza pe contencios administrativ nu pe penal.
Răspuns la discuția reclamatie la politie
pentru ce este plangerea amenintare sau loviri?
Răspuns la discuția Suspendare Permis
Daca este asa cum spuneti puteti sa contestati procesul verbal! se poate anula suspendarea dar atentie in 15 zile de la data emiterii procesului verbal! Daca nu au filmare sunt sanse de castig si fara martori.
Răspuns la discuția reclamatie la politie
inainteaza la procuror dosarul asa este procedura... daca si-a retras plangerea o sa ia act de retragere si PROCURORUL dispune clasarea dosarul pentru ca si-a retras plangerea prietena.