Tatăl meu a vândut o bucata de teren din curtea noastra surorii mele care, după ce și a construit casa pe acel teren aracordat la apa și canal care sunt contractate pe numele meu. 8n urma vânzării canalul colector și ceasul de apa au rămas pe proprietatea ei și mi a spus ca acum sunt ale ei și ca eu trebuie sa mi fac alt contract și sa ma rebransez din nou ca altfel mi le taie. Ce sa fac în situația asta? Are dreptul sa le taie?
Pentru fiecare dintre joburi se retin contributii la venitul brut, la unul dintre ele puteti beneficia de deducere .
Contributiile ar fi 395 si 344 (la functia de baza).
Si daca platesc intr o parte tot impozitul cei 395 si 344 si im cea lalta parte nu mai platesc, se poate?
Am 2 job uri de cate 4 ore la doua firme diferite cu un salariu de 950 + 950. Cum platesc impozit? Jumate jumate sau 100% la100% si colo si colo adica 700+ 700 sau 400+ 400. Multumesc
Am un PFA pe care nu am mai avut activitate din 2010 si as vrea sa stiu daca pot sa i schimb activitatea firmei avand in in vedere ca nu am depus nimic laregistrul comertului declaratii etc. intr un cuvant nu am mai ' bagat o' in seama de 7 ani. Multumesc.
buna seara. aveti cunostinte daca art. 666 din cpc s a anulat in 17 decembrie de curte constitutionala se mai poate pune in aplicare daca nu a fost publicat in monitor sau trebuie asteptat pana apare in monitor
sa inteleg ca art..578-580 din vcpc si .art.1042(5) NCPC sunt aceleasi adica in ambele cazuri se poate face evacuarea chiar daca se ataca cu recurs hotararea din apel. evacuarea nu mai poate fi atacata ea fiind definitiva. va multumesc