avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Activitate babes23

Activitate babes23

Bună ziua, o întrebare mai de curiozitate să zic asa ce se poate face cu cerșetorii agresivi din tren? În cazul în care nu e vreun compartiment vecin unde să se poată fugii de ei? Ultima dată erau vreo 4 în compartimentul de lângă, au așteptat să fiu singur in compartiment sau au sesizat că am ramas singur si au dat toți buzna în compartimentul meu ca să le dau ceva, unii incercau deja sa deschidă geanta etc!

De frica sa nu fure ceva le am dat!

Calatoreau fara bilet ziceau ca ii lasa conductorul gratis pana la Curtici si inapoi! Se suisera apoape de Brasov! Nu avea rost chemat conductoru se teme si el de ei de aia ii lasa!

Ce solutie este? Sunat la 112? Ma gandisem dar mi se parea jenant plus pot face ceva fura/ataca pana vine cineva! Iar uneori ei fura telefonul din mana!

Dupa Curtici numa scapai de ei s-au suit impreuna cu conductoru pe trenu retur! Pierdui multi Lei, mai mult decat costul biletului! ( Zic ca nu au bani si ce mic e ajutorul social dar aveau haine de trening noi de firma, adidasi noi, sacose de firma! )
Buna ziua, am o intrebare: dat cineva examenul teoretic in vederea obtinerii permisului. L-a luat si s-a programat pt traseu, acolo la calculator dupa sustinerea examenului teoretic.

Acuma problema e ca a uitat cand si a programat traseul. Pe ce data. A fost inapoi la sediul local permise auto, la examinari. La acelasi politist care ii daduse dosarul si codul de bare pt sustinerea examenului teoretic. Politistul a zis ca nu stie cand e programat examenul respectiv "eu de unde sa stiu?" "tu trebe sa stii" a zis.

Am vorbit cu cineva si am inteles ca politistul respectiv stie cand e programat examenul dar nu vrea sa zica. Ce se poate face in asemenea caz sa nu mearga iara degeaba sa intrebe si sa ii se spuna iarasi de catre politist ca el nu stie?
Răspuns la discuția Reinnoire permis de conducere
Buna ziua, multumesc de raspuns!

Nu mi zisese functionarul ca asa se procedeaza desi l am intrebat la depunerea actelor. A zis doar ca primesc actualul permis(cel expirat) inapoi
Buna ziua, am o problema am fost sa depun actele pt schimbare permis de conducere. Permisul meu urma sa expire in iulie 2017. Problema este ca mi a perforat actualul permis, si mi a dat o dovada inlocuitoare pt 15 zile cu care pot circula doar in tara.

Am nevoie sa ma intorc in strainatate dar dovada eliberata e valabila doar in tara. Pana ajunge noul permis prin posta e prea tarziu, dureaza cam 2 saptamani.

Intrebarea mea este, daca stie cineva si ma poate ajuta: a procedat corect functionarul cand mi a perforat actualul permis cand am depus actele pt reinnoire?
De vreme ce ati reusit sa o internati, deja un progres, ma mir de ce o lasa afara din spital !?
De vreme ce evident boala ei psihica continua...

Ar trebui spitalizata la cronici, locuri ca Balaceanca, Zam, etc, nu stiu in ce judeti locuiti,...

Probabil o lasa afara din spital sa "interneze" oameni sanatosi care isi fac pensii pe caz de boala, sau altii de care vor sa scape familiile...

Femeia din cum o descrieti sufera clar de schizofrenie paranoida cronica, ar trebui internata intr-un sanatoriu, nu sa o trimita cei de la spital inapoi acasa !
Buna ziua,

Daca ma puteti ajuta cu o intrebare: Pt internarea nevoluntara la psihiatrie, e nevoie de asigurare de sanatate (pt persoana internata)?
Buna seara,

nu stiu de se poate rezolva o problema sau de e o problema, n-am stiut unde sa scriu de ea, iar pe cine intreb zice sa nu imi bat capul cu astfel de probleme

... in primul rand ca problema este limitata la orasul Arad.

in fata spitalului judetean, chiar in fata intrarii de pe strada Victoriei, e o strada la care ii zice Alexandru Vlad. intrand de pe Victoriei pe Alexandru Vlad sunt niste blocuri, apoi o casa, apoi casa cu problema apoi iara un bloc dar acesta f mic de doar 2 etaje.

in casa cu pricina, a 2-a casa la dreapta la intrarea pe Alexandru Vlad de pe Calea Victoriei locuieste o femeie schizofrena.

aceasta sta uenori verile in fata casei si urla injuraturi si vorbeste absurditati, e in delir. la mine a urlat ca ma duce la patrimoniu si m-a scuipat. n-am mai vazut-o acolo, dar azi trecand prin fataa casei mi.a aruncat cineva cu un mar putred in cap...

e f mult jeg in fata casei, iar aspectul e degradat, poate din cauza bolii femeii.

nu stiu ce pot face... m-am gandit sa sun la 112 sa o interneze, dar nu-mi vine, nefiind ruda sau apropiat de-al ei... cred ca voi urmaa sfatul altora si voi trece pe cealalta parte a strazii pentru a o evita...

oricum era interesant dpdv legal ce se poate face intr-asa un caz, cand cineva se baricadeaza in casa si arunca cu diverse obiecte, dar care nu provoaca rani, dupa pietoni

postez aici, n-am gasit rubrica potrivita si nu cred ca femeia are familie, nu o ingrijeste familia de-aia o fi ajuns asa.

edit: am gasit acest mesaj oarecum relevant pe forum: www.avocatnet.ro/content/for...

deci nu se poate face nimic in cazul hartuirii de catre terti... poate de asta au prfotat si tiganii care au pus mana pe centrul Timisoarei terorizand localnicii,