Buna seara,
nu stiu de se poate rezolva o problema sau de e o problema, n-am stiut unde sa scriu de ea, iar pe cine intreb zice sa nu imi bat capul cu astfel de probleme
... in primul rand ca problema este limitata la orasul Arad.
in fata spitalului judetean, chiar in fata intrarii de pe strada Victoriei, e o strada la care ii zice Alexandru Vlad. intrand de pe Victoriei pe Alexandru Vlad sunt niste blocuri, apoi o casa, apoi casa cu problema apoi iara un bloc dar acesta f mic de doar 2 etaje.
in casa cu pricina, a 2-a casa la dreapta la intrarea pe Alexandru Vlad de pe Calea Victoriei locuieste o femeie schizofrena.
aceasta sta uenori verile in fata casei si urla injuraturi si vorbeste absurditati, e in delir. la mine a urlat ca ma duce la patrimoniu si m-a scuipat. n-am mai vazut-o acolo, dar azi trecand prin fataa casei mi.a aruncat cineva cu un mar putred in cap...
e f mult jeg in fata casei, iar aspectul e degradat, poate din cauza bolii femeii.
nu stiu ce pot face... m-am gandit sa sun la 112 sa o interneze, dar nu-mi vine, nefiind ruda sau apropiat de-al ei... cred ca voi urmaa sfatul altora si voi trece pe cealalta parte a strazii pentru a o evita...
oricum era interesant dpdv legal ce se poate face intr-asa un caz, cand cineva se baricadeaza in casa si arunca cu diverse obiecte, dar care nu provoaca rani, dupa pietoni
postez aici, n-am gasit rubrica potrivita si nu cred ca femeia are familie, nu o ingrijeste familia de-aia o fi ajuns asa.
edit: am gasit acest mesaj oarecum relevant pe forum:
www.avocatnet.ro/content/for...
deci nu se poate face nimic in cazul hartuirii de catre terti... poate de asta au prfotat si tiganii care au pus mana pe centrul Timisoarei terorizand localnicii,