1 Pot face succesiunea după mama mea, doar pentru anumita proprietate sau sun obligată să fac pentru toate proprietățile pe care la deține?
2. Dacă mama a moștenit o proprietate înainte de căsătoria cu soțul ei, acesta are drept la această moștenire?
Știu că ar fi trebuit sa facem recepție pentru bloc, pentru clădire nouă . Noi, ca proprietari fiind, nu am făcut recepția aceasta. As vrea să știu care sunt pașii aceștia. Și cum am putea întra în posesia cărții de imobil si cum am putea să o solicităm, pentru că nici pe aceasta nu o avem.
Bună ziua,
Am moștenire un teren intravilan și am înțeles că nu mi se mai acorda titlul de proprietate dacă nu am și construcție pe acest teren. Este adevărat?
Dosarul a fost trimis de catre politie, catre parchet. Eu vreau să aflu in ce stadiu e acum la parchet. Inteleg că a fost atribuit unui judecător. Dar nu am alte detalii.
Buna ziua
Am facut o plângere penală, iar acum dosarul a ajuns la parchetul Cornetu. Pentru a afla detalii despre stadiul dosarului am făcut o solicitare pe adresa de email a instituției, in calitate de parte vătămată. La două săptămâni am sunat si mi s-a spus că nu le-a intrat niciun mesaj de la mine. Am retrimis de la două adrese de mail diferite , cu acelasi răspuns.
Intrebarea mea este: cum pot afla detalii despre stadiul dosarului, ținând seama că programul de lucru nu imi permite drumuri până la Cornetu?
Prețul abonamentului lunar includea si rata terminalului, calculată in 12 sau 24 de rate(dupa cum ați agreat perioada contractuală). Incetarea contractului inainte de terminarea periadei contractuale lasă neacoperită plata terminalului. Așadar, contractul îl puteți rezilia conform mesajului, însă diferența de luni până la cele 12/24 de luni o veti regăsi cu siguranță in factura finală si va trebui achitată.