avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate henrimm

Activitate henrimm

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate scrisoarea se refera la alte surse de bani? Cand ati primit bani si cand ati primit scrisoarea?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate este vorba de plata CASS trimitsa la 600.000 persoane? Ce scrie mai exact in scrisoare? Ati fost la ANAF pentru lamurire?
Buna seara si imi cer scuze ca scriu aici.
Am si eu o intrebare referitoare la renuntare de mostenire a unui frate data in anul 2000 este valabila permanent sau expira cumva?
Răspuns la discuția declaratie renuntare succesiune
Buna seara!
Intr-un caz similar tatal meu are declaratii de renuntare de la ceilalti frati (4) Insa sunt facute acuma 10 ani, timp in care au si decedat doi dintre ei
Declaratile sunt inca valavile pentru a dezbate succesiunea?
Mumtumesc!
Va multumesc!
Daca eu nu divulg acest lucru, se poate afla?
Buna ziua!
Sunt citat ca martor intr-un proces de contestatie a unui proces verbal pentru retinerea permisului de conducere,
Am fost de fata cand s-a retinut permisul abuziv fratelui meu pentru ca oprise pe sensul opus de circulatie, iar retinerea a fost pentru circulatie pe sens opus, desi nu a fost politie in momentul manevrei, iar el se afla in masina cand acestia au ajuns,
Avocatul m-a pus martor, insa eu sunt frate vitreg si avem nume de familie diferite.
In acest caz pot depune marturia?

Multumesc!
Buna ziua!
Sunt citat ca martor intr-un proces de contestatie a unui proces verbal pentru retinerea permisuui de conducere,
Am fost de fata cand s-a retinut permisul abuziv fratelui meu pentru ca oprise pe sensul opus de circulatie, iar retinerea a fost pentru circulatie pe sens opus, desi nu a fost politie in momentul manevrei, iar el se afla in masina cand acestia au ajuns,
Avocatul m-a pus martor, insa eu sunt frate vitreg si avem nume de familie diferite.
In acest caz pot depune marturia?

Multumesc!
Eu zic asa, masina a fost luata cu credit auto poate anul trecut, cand nu s-a mai platit ratele la ea iar cei din uk au facut demersurile pentru confiscarea sa oriunde ar fi. Romania, grecia, uk,
Si fie asa s-a nimerit ca pe data de 9 cei din uk sa o declare "cautata" in bazele interpol, ori cum a fost inmatriculata pe 4 le-a aparut ca masina s-a instrainat neffind legal in uk sa o vanda, astfel au si blocato imediat.
Astfel ca pana la data de 9 masina era in regula, si putea fi inmatriculata oriunde si trecuta prin orice rar.

Problema este ca statul roman accepta imatricularea acestor masini, intrucat ar trebui o baza de date ca in UK sa verifice inainte daca masina respectiva este in leasing sau nu,
Si din pacate foarte multi sunt inselati prin metoda aceasta

Cred ca zilnic sunt confiscate astfel de masini in Romania
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ] /

[ link extern ] /
Buna!
Din pacate sunt foarte multi in aceasi situatie ca tine, cred ca este plina Romania de astfel de masini, uni afla din timp si o vand mai departe, gen cum a fost in cazul tau, si tipul dinainte a revanduto,Ideea este ca cineva respectiv un conational a aduso expre pentru a vindeo in tara,
Ce poti face tu mai departe este sa il dai in judecata pe cel care ti-a vandut masina, respectiv anularea Contractului si returnarea banilor.
Masina nu mai ai sanse sa o recuperezi deoarece ea apartine acelei bani si ea nu putea fii vanduta, cei din uk stiu lucrul acesta, insa noi ramani nu avem de unde,
Am trecut printr-o situatie asemanatoare!
www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Ce puteati face dmv. inainte de cumparare este o simpla verificare pe [ link extern ] /
Contracost desigur, si va spunea exact daca masina are credit si banca respectiv nr de telefon.