avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate tehnicianvet

Activitate tehnicianvet

primaria este obligata sa imi elibereze adeverinta pentru platforma de gestionarea gunoiului de grajd,atata timp cat vreau sa nu poluez panza freatica si poluarea mediului care sunt documentele pe care trebuie sa le depun.
scz, am scris de doua ori salariul meu'' culmea este ca eu nu am primit niciun document in care sa rezulte ca sunt eu de vina cu aceea problema eu nu am stiut si am sunat la banca dar banaca au vazut ca este salariu de la primarie.
Buna ziua!
vreau sa stiu ce pot sa fac daca primaria mi-a pus poprire pe salariu ,dar d-na din contabilitate, mi-a facut virat in contul 2 salarii un salariu al meu dar sa virat si salariu meu , dupa ce au vazut ca au gresit ca mi-au virat inca un salariu iar dupa ce au realizat ca bani sunt in contul meu cei de la primarie mi-au oprit salariu timp de 6 luni dar fara niciun titlu executoriu. ce pot sa fac pot sa inaintez un proces pentru problema asta mi-a fost oprit mai mult de 1/3 din salariu!
buna ziua
pe ce lege se poate merge pentru anula un certificat de urbanism, in care primarul imi spune ca nu am voie sa sacrific animale mari dar, eu nu sacrific eu fac reproductie de animale cresc si le vand vii nu sacrificate imi spune ca eu nu am canalizare ca fosa septica nu este legala.
pe ce lege imi recomandati sa merg ,
plangere penala pt abuz in serviciu sau pe obligatia de aface sau contencios administrativ!
BUNA ZIUA!
Daca am primit o persoana in casa l-am ajutat i-am dat niste haine mancare ca era batut ,am chemat o ambulanta si un echipaj de politie individul nu are buletin absolut nimic agentul de politie imi spune ca imi da imi da un avertisment legat de apelul la 112.fapt care pacientul tremura nu era cooperant si avea o stare foarte proasta fiind si batut ce cu ce am gresit eu ca l-am schimbat si i-am dat niste haine noi.Dc trebuia sa fiu eu cu avertisment.
BUNA ZIUA,
Eu am luat de la mama o suprafata de 200mp din care decat 80mp pe care se va construi adapost tip tunel pt capre.eu in momentul de fata am o constructie din lemn provizorie pana imi elibereaza certificatul de urbanism, de la primarie.Cei de la primarie au venit cu avocatul sa fac o nota de constatare de cate anexe sunt in curtea mea, intrebarea mea este ce lege imi spune ca trebuie sa fac poze fizic sa le atasez pt eliberarea certificatului de urbanism ca legea 50/1990 nu specifica ca trebuie sa fac poze si sa le trimit la primarie stiu doar documentatia pe care le pun in dosarul pe care imi spune legea ca trebuie sa le atasaz dosarului pt eliberarea certificatului de urbanism.
si mai nou imi cere sa le fac poze la casele vecinilor si ca legea nu imi permite acest lucru.ce pot sa fac va rog sa ma sfatuiti.ce lege imi spune ca pt eliberarea certificatului de urbanism trebuie sa atasez si poze de la constructiile anexele facute la data asta.
buna ziua !

Nu gasesc niciun model de contract de prestari de servicii intre mine pfa si persoana fizica adica fermieri dar si pt ferme cu efective de animale. bovine, suine, caprine,ovine
buna ziua,
doresc sa stiu daca ma incadrez pentru a creste capre la mine in curte am 10m distanta de la vecin la adapostul propus pentru cei de la primarie refuza eliberarea certificatului de urbanism.
buna ziua,

doresc sa stiu pentru contructia unei platfome de beton de circa 30-40cm grosime dar si structura este de tip teva galvanizata demontabila cu acoperire cu prelata zootehnica.imi este necesar autorizatie pt ea sau doar pentru platforma de beton.plus ca mai fac o platforma de gestionarea gunoiului de grajd si o fosa betonata.ce pot sa fac doresc un sfat.
BUNA ZIUA!

Doresc sa stiu ce acte trebuie sa pregatesc pentru a chema in judecata pe dl primar,intrucat a gresit certificatul de urbanism spunand ca eu fac sacrificari de animale ,fapt care eu conform actului constatator de la registru comertului reiese ca eu fac doar partea de reproductie la animale nu sacrificare si abatorizare in nenumarate randuri am depus documente sa imi schimbe legea dar inzadar, adica este o diferenta foarte mare.
credeti ca o sa castig acest proces.