avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate panaitdavid_catalin

Activitate panaitdavid_catalin

buna ziua! pentru ingrijiri medicale la domiciliu (prin contract cu casa de asigurari) trebuie PFA sau se poate si I.I. ? multumesc!
O intreprindere individuala (ii) isi poate incepe activitatea comerciala pana la eliberarea propriu-zisa a avizului de functionare in baza dovezii (chitanta de plata a avizului) depus la primarie?
Răspuns la discuția posesia de substante inflamabile
vecinul care le detine are obiceiul ca o data pe saptamana (sau la doua saptamani, depinde cum binevoieste dumnealui) spala pe jos cu aceste substante.nu ma deranjeaza acest lucru, ma deranjeaza faptul ca dupa ce face acest lucru 1 zi, 2, 3 dupa aceasta la mine in casa persista acel miros de la vaporii respectivelor substante, iar eu sunt obligat sa il suport,impreuna cu copiii mei(unul de 5 ani, iar celalalt de 1 an).au fost situatii cand sotia, avand lenjerie la uscat in uscator(in fata caruia dumnealui spala pe jos) printre care se numarau si hainutele copiilor le-a gasit imbibate de aceste mirosuri.am incercat sa am un dialog civilizat cu acest vecin dar nu am putut pentru ca a devenit foarte violent si mi-a sugerat sa ma mut daca nu imi convine situatia si ca el va face asa de cate ori va vrea.
Răspuns la discuția posesia de substante inflamabile
ma refer la uscatorul blocului, iar substantele inflamabile, dupa miros, motorina/diluanti/gaz, nu pot spune exact pentru ca sunt tinute inchise intr-un corp de mobilier din lemn.multumesc.
este permisa posesia/depozitarea de substante inflamabile in anexele scarilor de bloc?
filmarea sau fotografierea unei persoane, grup de persoane sau cuplu, aflate in spatii publice (ex : strada, parc) poate reprezenta o violare a intimitatii respectivelor persoane? am filmat un cuplu care se plimba pe aleea unui parc iar acum sunt amenintat ca ma vor da in judecata pentru violarea intimitatii.
filmarea sau fotografierea unei persoane sau grup de persoane aflate in spatii publice (ex : starda, parc) poate reprezenta o violare a intimitatii respectivelor persoane?
Răspuns la discuția Partaj
care este durata de timp in care se solutioneaza un partaj?
Răspuns la discuția Partaj
se opune partajului.
Răspuns la discuția Partaj
daca, in cazul partajului, unul dintre soti refuza acest lucru, cum se procedeaza?