avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters382135

Activitate ContSters382135

Răspuns la discuția CHEMARE IN JUDECATA
Pentru ai chema in instanta pe langa alt parat ( pe primar si cel de la disciplina in constructii ), trebuie sa fac alta cerere inainte de primul termen sau pot face verbal in instanta la prima infatisare ?
Răspuns la discuția CHEMARE IN JUDECATA
Pot cere despagubiri morale ??
Va rog frumos sa imi spuneti daca pot chema in judecata primaria , alaturi de un parat persoana fizica deoarece : persoana fizica a edificat o lucrare de constructie neautorizata . Ulterior eu mi-am dat seama de acest fapt , primaria l-a instiintat pe cel ce a edificat lucarea sa intre in legalitate , acesta nu s-a conformat . Primaria nu are nici o vina pentru faptul ca nu s-a sesizat asupra faptului ca se construiese fara autorizatie ? Lucrarea se afla pe terenul meu .
Răspuns la discuția EXPIRARE TERMEN
multumesc frumos
Răspuns la discuția EXPIRARE TERMEN
multumesc . este facut dupa 2011
Discuție EXPIRARE TERMEN
Am un contract de vanzare cumparare sub semnatura privata . V arog frumos sa imi spunet daca este un termen e rescritie . Cand l-am incheiat nu am trecut o data cand sa facem la notar
Răspuns la discuția CONTRACT VANZARE CUMPARARE
Aici este problema : am solicitat si mi s-a respins sub motivul ca au datorii neplatite la stat . Mai pot solicita acum cu conditia de ale lai eu ??
Am incheiat un contract de vanzare cumparare sub semnatura privata . Motivul mu mai conteaza . Vanzatorii nu vor sa plateasca taxele - impozit pe terenul respectiv si s-a stras o suma cam mare . Cum procedez pentru ca nu pot face nimic in instanta daca vine certificatul fiscal cu datorie la stat iar primaria nu vrea sa primeasca bani de la mine numai pentru impozitul acela , vra tot ce datoreaza vazatorul iar suma este mare . Ce fac aveti o soluti va rog ?
Primaria a facut proces verbal prin care a atentionat sa se intre in legalitate cu o constructie . Contravenientul nu a depus niciun efort , nimic . Primaria l-a amedat pentru asta . In continuare tot primaria trebuie sa - l puna sa demoleze ?
Răspuns la discuția SARMA GHIMPATA
ca la GANTANAMO .......urat , disgratios........hidos