avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate Camelia1960

Activitate Camelia1960

Răspuns la discuția Mostenire dupa sot
Fratele, mama si nepoata lui nu primesc nimic ?
Sotul meu are o fata din casatoria anterioara, o mama, un frate si o nepoata de la un alt frate decedat. Ce cota de mostenire imi revine considerand ca bunurile noastre sunt comune ?
Discuție Mostenire
Fratele meu lasa in urma o sotie, care are un copil dintr- o casatorie anterioara. Eu si mama mea, ce drepturi avem la mostenire ?
Sunt casatorita.Vreau sa donez fratelui meu 5 metri patrati de teren.Pot sa fac asta fara acordul sotului, si cum procedez?
Ca sa circul cu masina mea (inregistrata in Cipru cu volan pe stanga) in Romania, e suficienta asigurarea din Cipru sau cea internationala sa imi trebuie si asigurare in Romania ? Dupa 90 de zile, daca ies cu masina din tara si ma intorc dupa 2 zile, voi beneficia din nou de 90 de zile in care pot circula in Romania ?
au plecat chiriasii, cum reziliez contractul ca sa evit plata impozitelor degeaba ?
chiriasii mei au plecat pur si simplu in cazul acesta cum procedez ca sa reziliez contractul si sa nu mai platesc impozitul ? e destul ca am ramas cu lumina si apa neplatite pe care trebuie sa le acopar, ca doar nu ma duc dupa ei in Anglia sa recuperez banii..