Bună. Dețin un teren extravilan proprietate cu sup. de 3.44 ha. Este legal ca o societate sa între fără nici un acord și sa execute săpături pentru prelungirea conductei la sistemul de irigat în folosul societății pe toată lățimea terenului 108metri.se poate cere despăgubiri? Mulțumesc.
Bună seara. I. mi poate spune cineva cum este mai bine de plătit impozitul la A. N. A. F? ma refer la teren arabil pe câmp. La ha. ori la venit. Ma refer la suprafață de cultura. Multumesc
Bună. Am făcut cerere de angajare la primăria din localitate ca însoțitor persoana adulta cu handicap grav nerevizuibil.juristul primăriei spune ca primăria nu angajează însoțitori persoane handicap. Este primăria obligata prin lege sa ma angajeze cu contract individual de munca? Va mulțumesc mult
Buna ziua.in cazul in care depun cerere de angajare la primăria din localitate pentru ajutor de însoțire persoana adulta diagnosticata cu handicap destul de grav unde mă pot adresa pentru rezolvarea problemei.multumesc
am o problema cu energia electrica furnizata de e-on si anume in loc de 230de w am doar 220w.nu pot folosi masina de spalat ,cuptor cu micro unde .am chemat firma de unde am cumparat masina de spalat a verificat tensiunea si era 180w si motivul pentru care nu functioneaza.cum trebuie sa procedez si la cine sa ma adresesez pentru a remedia aceasta problema si anume sa am necesarul de tensiune la priza 230w ori 220w.va multumesc
detin un teren arabil agricol in extravilan si doresc sa-mi construiesc o cabana din material lemnos provizorie pentru locuit.cum trebuie procedat in acest sens?am nevoie de autorizatie de la primarie?i-mi trebuie proiec?multumesc
am incheiat un contract cu telekom pe data de 12.12.2017 pentru televiziune si net.la magazinul la care am facut cererea mi s-a spus ca abonamentul este de 10,80 euro fara tva pret final 13,80 euro.cind a venit primul angajat de la telekom si mi-a intalat netul am semnat un contract dar cind am citit despre ce este vorba am refuzat sa mai semnez si al doilea contract.este valabil contractul semnat numai intr-un singur exemplar?multumesc
daca fac cerere la APIA pentru a primi avans din plata subventiei se plateste avansul numai pentru teren ori ori si pentru cultura pentru care soliciti subventie .multumesc