avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Activitate MELLYSCH

Activitate MELLYSCH

Răspuns la discuția CUM SE DESCHIDE UN PROCES?
foarte simplu,faci ca mama...tot in proces asemanator dupa ce a dat bani grei avocatilor(fiind cetatean strain si astfel crescind tariful) si dupa ce a juns la concluzia ca ba au fost cumprati de partea adversa ,ba nu au fost prea competenti,s-a saturat pina peste cap..(zece ani a durat procesul)..si s-a apucat ea de proces...a citit legi,s-a adincit in materie ,a asistat la procese asemanatoare ,a recuzat complete,a facut reclamatii in tot bucurestiul...si a CISTIGAT!

voi face si eu se pare aceeasi lucru la procesul meu de incredintare...
pentru romascanu....nu numai eu m-am incurcat,ci si avocatul de elita din bucuresti platit cu bani grei pentru citeva infatisari...ca sa piarda in final..la pomu laudat sa nu mergi cu sacul...si nu numai ca avocatul s-a incurcat ,ci si judecatorii...care pareau si ei ca ..stiti voi ca bou la poarta noua......
nu are nevoie de avocat pentru plingere referitor la abandon de familie...la asta ma refeream...


NU AM CUVINTE!!!!SA SUSTII CA UN COPIL COMPLICA NISTE VIETI!
...UN COPIL FACUT CU O MOTIVATIE GRESITA??????AUZI CE GINDIRE???SINCER VORBIND IMI VINE SA VOMIT.

egal cum a fost facut acest copil,nu iti ajuta la nimic sa stai toata ziua sa te gindesti la aceasta motivatie,sa vezi lucrurile din aceasta prisma...
copilul este aici,bucurate de sanatatea si frumusetea lui...DAR TU TRAIESTI IN TRECUT!! VEI deveni o persoana acrita si frustrata,daca continui sa gindesti in halul acesta...ai o relatie noua,vrei sa te casatoresti,savureaza prezentul,gindeste -te la viitor ,nu trai in trecut...te riciie daca nevasta fosta iti pastreaza numele,cum a fost conceput copilul si asa mai departe...

ASTA vezi tu in viitor : pensie alimentara,vizite regulate,neglijatrea vietii de famillie....doar atita?????
astfel de oameni nu sunt demni de a avea un copil...si cu o asa gindire ar fi trebuit sa te abtii de la o viata sexuala..pentru ca o garantie ca nu se naste un copil (care ITI ruineaza viata asa cum vezi tu acest lucru) nu este IN CAZUL IN CARE FACI SEX CU CINEVA...FACUT PENTRU A SALVA CASNICIA!!!!!!!SI TU UNDE AI FOST?TU NU AI PARTICIPAT LA SEDINTELE SEXUALE???????NU ERAI CONSTIENT DE POSIBILITATEA UNEI SARCINI???SA JOCI PE NEVINOVATUL ,STII.......

TU VEZI IN COPIL PIEDICA VISELOR TALE NEIMPLINITE..
TU SINGUR ITI DISTRUGI FERICIREA,FIIND UN MONSTRU DE EGOISM SI LISA DE RESPONSABILITATE...UN COPIL INSEAMNA MAI MULT DECIT O PENSIE ALIMENTARA,VIZITE REGULATE (DIN OBLIGATIE MORALA!!!!!!!)FACTOR CE DERANJEAZA NOUA TA "FAMILIE".......SI DACA NU AI INTELES ACEST LUCRU,ESTE O RUSINE SA TE MAI NUMESTI SI TATA.....

NU AM CUVINTE

CUVINTELE TALE:::::

"O greseala este motivul pentru care el a aparut : pentru a salva o casnicie. Acesta e un caz concret in care un copil nu salveaza o casnicie ci doar complica niste vieti.

De aceea, am un sfat pentru cei care mai citesc acste randuri : un copil inseamna foarte multa responsabilitate. Un copil facut cu o motivatie gresita ( pentru a salva o casnicie, pentru a tine pe cineva langa tine sau pentru pensie alimentara), este una dintre cela mai mari greseli pe care le puteti face in viata asta.

Un om face inchisoare, urmeaza reabilitarea si totul ramane doar o pata in trecut.

Un copil va fi prezent atat in trecut cat si in viitor...un copil nu se poate uita ( daca ai macar un gram de moralitate). Viitorul inseamna pensie alimentara lunara, vizite regulate si poate, intr-o mica masura, neglijarea vietii de familie pe care o sa o ai."
si inca ceva..actioneaza rapid...nu pierde vremea,fa orice este in defavoarea lui...si in privinta gatitului si calcatului si obligatiile gospodaresti sunt ale ambilor..pe vremuri era altcumva dar acuma timpurile s-au schimbat...sa nu ai niic o mustrare de constiinta ca nu ai facut gospodaria cum trebuie...te-ai ocupat de copil si asta este mai important decit sa fie casa curata de cinci stele,ca sa nu aiba stimabilul nimic de obiectat....nu te mai iubesti,te uraste????stii cum se spune:

"NU STA MASA INTR-UN PICIOR,NICI LUMEA INTR-UN FECIOR"

acolo afara este cineva ,care te merita cu adevarat..iar cei ce nu te merita,arata-le doar usa...copilul tau este cel mai important lucru.
un sfat...intereseaza-te ,nu stiu suta la suta,dar am citit pe undeva...inclina balanta in favoarea ta..fapta lui se numeste: abandon de familie art.35 cod penal..scuze pentru asemenea comportament nu are ...dute la politie sau la procuratura pune in miscare actiunea penala prin depunerea plingerii penale tu fiind persoana vatamata....si-a abandonat miseleste familia pentru asta trebuie sa raspunda si are un punct negativ la incredintare..un motiv bun de a cere incredintarea doar tie....nu ai nevoie de avocat,doar curaj,ai incredere in tine...



ART. 305
Abandonul de familie
Săvârşirea de către persoana care are obligaţia legală de întreţinere, faţă de cel îndreptăţit la întreţinere, a uneia dintre următoarele fapte:
a) părăsirea, alungarea sau lăsarea fără ajutor, expunându-l la suferinţe fizice sau morale;
b) neîndeplinirea cu rea-credinţă a obligaţiei de întreţinere prevăzute de lege;
c) neplata cu rea-credinţă, timp de două luni, a pensiei de întreţinere stabilite pe cale judecătorească,
se pedepseşte, în cazurile prevăzute la lit. a) şi b), cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă, iar în cazul prevăzut la lit. c), cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.
Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.
Dacă părţile nu s-au împăcat, dar în cursul judecăţii inculpatul îşi îndeplineşte obligaţiile, instanţa, în cazul când stabileşte vinovăţia, pronunţă împotriva inculpatului o condamnare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei, chiar dacă nu sunt îndeplinite condiţiile prevăzute în art. 81.
Răspuns la discuția Persoana Fizica Autorizata in UE
daca lucrati ca freiberuflich,trebuie sa platiti impozit pe profit In Germania si asa mai departe..la fel ca in Romania ,doar ca in germania impozitul este foarte mare..daca sunteti necasatorit, veti plati o groaza de bani..plus chiria,plus mincarea...viata in general nu este ieftina mai ales in orase mai mari...
Răspuns la discuția PERIMAT???
deci s-a dat intr-o ordonanta presedentiala o decizie de incredintare tatalui din Germania. La care eu am protestat si am oprit procesul de fond. De un an nu s-a mai dat o alta hotarire. Este perimat cuvintul juridic potrivit?

in engleza ca sa ma pling la Haga

Merci
Răspuns la discuția PERIMAT???
deci s-a dat intr-o ordonanta presedentiala o decizie de incredintare tatalui din Germania. La care eu am protestat si am oprit procesul de fond. De un an nu s-a mai dat o alta hotarire. Este perimat cuvintul juridic potrivit?

in engleza ca sa ma plin la Haga

Merci
Discuție PERIMAT???
cum se traduce perimat in germana sau engleza???