Buna, ma confrunt cu o problema, am achiziționat o casa de tip înșiruit de la o firma . Contractul este cu avans de 20000 € .Firma a făcut un contract cu proprietarul unui teren în schimbul unei case . Problema este ca au trecut 1 an jumătate de când trebuiau finalizate și sunt doar la rosu acum vine marea problema ca administratorul a decedat și sotia nu vrea sa preia. din cele 9 case totale 3 au dat integral suma și proprietarul terenului nu vrea intabularea la restul de case pana nu se finalizează casa lui la cheie. Ce este de făcut din pvl?
Mulțumesc
Buna ziua, sunt angajata la o firma de 2 ani si din luna aprilie nu am mai luat salariu, mentionez ca nu am semnat nici un stat de plata din luna aprilie , am fost in concediu de risc din luna mai , iar acum sunt in prenatal . Intrebare mea este cum sa procedez sa imi recuperez bani pe cale amiabila, sa incerc sa fac o nota scrisa catre firma in care sa specific sa mi se trimita toate drepturile salariale pe contul meu . SI din prenatal tot firma este respunzatoare pentru salariu sau statul ? Astept un raspuns va multumesc .
Am achizitionat un teren cu certificat de urbanism la care am primit aprobare de P+1+E dar cand am solicitat eliberarea unui aviz de construire am nevoie de drept de servitute. Lucru care notarul nu mi la comunicat, era notarul obligat sa imi comunice acest lucru la achizitia terenului ?
Buna ziua, sotia mea are niste probleme referitoare la plata salariului la patron, ea fiind in concediu medical de risc de sarcina, el amenintand de fiecare data ca o da afara cand isi cere drepturile salariale. Ce este de facut in afara faptului ca poti merge la itm.
Buna seara, de mai multi ani ma confrunt cu apa care se imbiba in beton, deoarece vecini din scara alaturata nu au blocul acoperit cu tigla, este doar o lucrare de mantuiala cu bitum, pe coltul camerei care este lipit blocul tot timpul este mucegai si tencuiala cade, anul trecut nu am apelat la ajutorul nimanui si am izolat cu bitum apartamentul care se lipeste de apartamentul meu in speranta ca nu o sa se mai infiltreze apa, chemand o firma specializata am constatat ca lucrarile sunt mult mai mari nefiind posibil sa achit o suma mare. Proprietari apartamentului nu vor sa ia nici o masura in lucrul acesta sa se imparta cheltuielile doar atat am vrut sa izolez pentru ei dar ei nu sustin financiar partea lor. Administratorul blocului a spus ca nu poate obliga detinatori apartamentului din blocul alaturat ce pot sa fac sa ajute si ei cu jumatate la cheltuieli.