Am garantat cu un bilet la ordin un imprumut bancar.in anul 2007.Din cauza inflatiei din 2009,nu s-a mai platit creditul societate a fost vanduta,iar biletului la ordin ii trecuse scadenta cu patru luni.Banca solicita executare silita printr-o cerere innadmisibila a biletului la ordin.Jjudecatori aproba abuziv incuviintarea care se judeca 71/2 ani.si castiga banca si cesionarul. Intre timp a fost achitata suma biletului la ordin. Am facut apel si am castigat dar instanta a acordat o suma de bani in mod aleatoriu,deoarece dosarul avea 2000de file cu date ale bancii si cesionarului contradictorii,cum au fost si cele trei expertize contabile facute fara rost deoarece biletul era decazut de a fi completat si prescris. Suma data de instanta nu include dobanda si lipsesc in jur 8000 lei in detrimentul meu.Doresc pe langa restituirea banilor prin raspundere delictuala si daune morale pentru cei 71/2 si 60 de termene de judecata.Instanta de fond a avantajat pe fata abuzurile bancii si ale cesionarului
multumesc
La o contestatia de executare silita am primit o parte din bani prin hotarare definitiva . Exista posibilitate prin raspundere delictuala sa obtin restul de bani.
multumesc
buna ziua.Am castigat o executare silita,dar suma acordata de instanta este diferita de suma de recuperat in minus(8000lei de la EOS)S ma multumesc cu aceasta suma sau alta cale..decizia este definitiva.
multumesc
buna ziua.Intr-un dosar penal se dispune solicitarea unui avocat in temeiul art 94 alin 4.Am avut multe dosare unde nu s-a facut aceasta solicitare.Eu sunt sanatos perfect pentru varsta mea.Am solicitat unui psihiatru un certificat de sanatate dar am fost refuzat.Instanta nu are probe in acest sens de incapacitate chiar partiala a mea de discernamant.Pentru mine este important si unul extrajudiciar,dar nu stiu cui sa ma adresez.As fi recunoscator pentru mai multe opinii.
buna ziua.Am depus la Primarie o cerere de protest individual impotriva unor autoritati locale.Cererea a fost respinsa in baza legii adunarilor publice,fara a lua in consideratie art 30 din Constitutie.Ce pot sa fac in continuare?
multumesc.Consider ca este un abuz conform art 22 alin 5.Daunele morale nu sunt bunuri patrimoniale. Sa vad incheierea. Sunt satul de abuzuri colosale,aceasta reprezentand o firimitura.Totusi ma conform
buna ziua.In temeiul Lg544/2001 am depus contestatie la Contencios administrativ. cand am cerut daune morale de 2000lei.Tribunalul ma pune sa platesc taxa de timbru de 300 lei.Am facut contestatie in temeiul Lg544/2001 art 49 alin 5 si OUG 80 /2013 art 22.S-a respins contestatia dar nu cred ca este corect.Se maim poate face ceva?