Si alta speța: daca acum se Votează noua lege cu privire la amenzile de radar ce se întâmpla cu procesele vechi?unii ar spune ca nu se aplica retroactiv dar eu am câștigat asa un proces,mi s-a luat carnetul pe o porțiune cu 40/h,am facut contestație,dupa vreo 6 luni s-a modificat limita pe acea porțiune de drum la 50/h si am castigat
primaria a construit pe terenul meu,cca 10m2,si doresc sa-i fortez sa demoleze constructia sau sa-mi dea chirie ,sunt intabulat pe teren au recunoscut ca au gresit dar nu misca nimic,ce e de facut?
E o razbunare,mai am un proces cu ei ,ii deranjeaza ca indraznesc sa ma lupt cu ei,ideea e ca e subiectiva total ideea ca cine are curtea curata si cine nu,dar mi se pare deplasata aceasta lege,maine poimaine ne intra in casa si ne da amenda ca nu am dat cu aspiratorul,eu stiam ca politia comunitara se ocupa de spatii publice nu private
Detin un teren intravilan pe care am depozitat niste lemne,am fost atentionat de primarie cu natura inestetica a acestora,le-am cladit si le-am acoperit cu folie pt a le feri de ploaie dar tot am primit amenda.intrebarea e daca politia comunitara poate folosi acele poze in instanta si daca au dreptul sa- mi dea amenda,neavand nici-un politist local vreo diploma in estetica edilitara