avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate ruxandrelu

Activitate ruxandrelu

multumesc pentru raspuns. in cazul prezentat de mine este vorba despre un viceprimar din mediul rural.ma intereseaza cine trebuie sa-si dea ok-ul pentru ca cererea lui sa fie aprobata si sa-si primeasca banii din uma pentru CO neefectuat. actualul primar nu doreste sa semneze si sa aprobe cererea invocand lipsa unui temei legal. multumesc anticipat!
buna ziua,

un viceprimar aflat acum la al treilea mandat consecutiv, are zile de CO neefectuate din ultimii 3 ani ai mandatului anterior. i se poate compensa CO-ul neefectuat?si daca da, in ce conditii? multumesc!
Răspuns la discuția somaj si pensie anticipata
multumesc!
Răspuns la discuția somaj si pensie anticipata
multumesc pt raspuns! dar daca intra ii somaj ii afecteaza pe viitor pensia anticipata? aici ma refer ca si valoare a punctului de pensie (bani)
buna ziua,

pentru un barbat care implineste in martie 60 de ani si are 36 ani vechime cum este mai avantajos din punct de vedere financiar: dupa incetarea raportului actual de munca sa intre in somaj si apoi sa faca dosar pentru pensie anticipata sau sa treaca direct la pensie anticipata? va multumesc!
Răspuns la discuția lndemnizatie somaj dupa demitere
multumesc!
buna ziua,

un vice primar de comuna poate beneficia de somaj in conditiile in care a fost demis de consiliul local? are stagiu de cotizare > 12 luni. va multumesc!
buna ziua,
am si eu o intrebare:sotul meu lucreaza cu cm din 13.02.2013 si a fost anuntat ca din 5.06.2013 firma se va inchide.anterior acestei date din 25.04.2012 si pana la angajre a fost in somaj, firma la care fusese el angajat intrand in faliment. poate beneficia de somaj in conditiile actuale? mentionez ca inainte de perioada in care a beneficiat de somaj a lucrat neintrerupt timp de 6 ani. multumesc!
Răspuns la discuția noua lege privind icc
multumesc pt raspuns!

Răspuns la discuția noua lege privind icc
revin cu o intrebare: daca am optat pt un an de icc si ma intorc la munca inainte de a face copilul 11 luni intrucat in a 12 luna va intra sotul in icc, iar locul de munca nu e acelasi de unde am intrat in icc, este unul nou la care voi fi angajata pe durata determinata (2 ani), insa nu cu contract de munca ci cu conventie civila sau contract de colaborare, mai primesc acel supliment de 500 lei lunar pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului?

va multumesc!