Bună ziua, lucrez in Italia in constructii si aș vrea să să îmi deschid un SRL in Romania ca să pot lucra la extern in Italia. Ce mă sfătuiți care formă juridică ar fi bine să să o constitui și aș vrea dacă se poate să știu care sânt taxele și impozitele care se plătesc pe lună și pe AN in Romania?Vă mulțumesc anticipat. Adresa mea de email este stefandem95@gmail.com.
Bună dimineața vă rog frumos as vrea să știu cam cât ar fi contribuția la stat pentru un facturat de să zicem 100de mii de euro ptr un SRL cu 2 angajați?vă mulțumesc
Bună dimineața,,am suspendat activitatea Srl acum trei ani de zile ca să o închid definitiv trebuie să-i redeschid activitatea așa mi-a zis contabilul. Vă mulțumesc
Bună ziua, cu ce articol si cum trebuie să procedez pentru a concedia un angajat în momentul când societatea se află în perdere si trebuie să renunțe la angajați?
Care sânt cotele pe care trebuie să le plătească un angajator pentru un angajat după noile reglementări din codul fiscal?,la salariul minim pe economie? .vă multumesc
Bună dimineata,as vrea să stiu dacă că P.F.A se poate lucra în afara României ,în Italia si dacă pot factura pentru lucrările efectuate în Italia cum trebuie să procedez.? Vă multumesc
Bună seara, As vrea să stiut care ar fi noile tarife pentru serviciul de evidență contabilă din acest an? Vă întreb pt.că am angajat contabil si juristul cu 100 de euro pe lună în afară de taxe, Acum au cerut 200 de euro, plata se referă la o oră de lucru pe lună. Multumesc.