avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Activitate alecu1980

Activitate alecu1980

Bună ziua. Exista posibilitate ca un angajator sa ceara angajaților sa își dea demisia? Angajatorul a venit astăzi și ne-a spus ( obligat) sa ne semnam demisia. Este legal??? Am hotărât cu toți colegii sa nu semnam nimc
Buna ziua! Am si eu o problema. Am dat cuiva un avans pentru o lucrare de constructie ( unei persoane fizice- fara sa fac o hartie la mana sau ceva de genul ) , iar respectivul a venit doua zile in care mi-a stricat mai mult niste materiale iar a treia zi eu nu am fost acasa iar ei cand au plecat si-au luat sculele si...dusi au fost. Pot face ceva din punct de vedere legal sa imi recuperez arvuna data? Se poate face o plangere sau ceva de genul? Ma puteti ajuta va rog cu formularea ei? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Transport auto CAEN 5221
Se poate ? Stie cineva?
Răspuns la discuția Transport auto CAEN 5221
Ma ajutati si pe mine cu un sfat? Multumesc anticipat !
Buna ziua! As dori sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect de activitate TRANSPORTUL AUTO / TRACTARI AUTO. Oare pot face transport auto in baza codului CAEN 5221 ?Ce trebuie sa am in vedere. Tin sa precizez ca as vrea sa fac treaba acesta cu un autoturism ( SUV ) si o platforma auto legata dupa autoturism ( NU CU O AUTOPLATFORMA ) . Detin permis de conducere cu categoriile B C E .
Exista persoane care si-au facut firma recent ?? ( sa ma lamureasca si pe mine si sa imi dea un sfat )
Ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri VA ROG ?
Multumesc anticipat !
Buna ziua! As vrea sa ma lamuriti si pe mine : EXACT ce acte sunt necesare pentru a deschide o firma de TRACTARI AUTO ? Ce ar fi mai ok ( mai convenabil ) un SRL sau un PFA ? Pana inainte de criza am facut tractari/transport auto fara firma / fara acte. As vrea sa intru in legalitate si as vrea sa stiu si eu care ar fi cea mai buna solutie si care ar fi pasii pentru a infiinta firma ( PFA sau SRL ) . Masina este inmatriculata pe numele meu, platforma la fel . Am categoriile necesare ( B C E ). Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
Am găsit sa cumpăr un teren intravilan cu suma de 13 000 lei si vânzătorul vrea sa trecem in acte o sumă mai mică ( zice că plătește mult impozit dacă trecem suma reală - 13.000 lei ) .As vrea si eu sa stiu daca este ok si dacă ma poate afecta pe mine ca si cumpărător. Multumesc anticipat pentru raspuns.
A mai spus ca in cazul in care vreau sa fac gard trebuie sa vina cu GPSul sa faca masuratorile exacte. Tin sa precizez ca in stanga , in dreapta si in spatele terenului nu se afla constructie sau gard.