Sotia unui coleg de munca beneficiaza de zile libere acordate părinților pentru supravegherea copiilor , în situația închiderii temporare a unităților de învățământ pana la data de 16.04.2020. Sotul, angajatul nostru , de maine lucreaza in regim de telemunca pana la data de 16.04.2020.In acest caz este afectat concediul sotiei?nu mai indeplineste conditiile de baza de acordare a acestei facilitati?
Da.Se specifica clar ca sunt interzise platile fragmentate - in numerar - catre o persoana,dar Dvs. am inteles ca platiti 10.000 ron in numerar si restul prin banca.Plata fragmentata ar fi fost daca se distribuiau dividende in aga de 100.000 ron de exemplu si Dvs. le achitati doar in numerar, in zile diferite cate 10.000 de ron pe zi (astfel s-ar fi respectat plafonul zinic de 10.000 ron dar este interzis)
Am avut si eu o proprire pe firma pentru niste amenzi platite dar care nu erau stinse pe fisa, am mers la ei cu copiile dupa documente, au inchis sumele pe fisa si am ridicat eu instiintarea sa o duc la banca.Cand am ajuns la banca primise si ei instiintarea pe mail.Sfatul meu e sa o duci personal, cunosc si cazuri in care au platit dar nu s a ridicat proprirea in timp util si s a retinut suma din cont chiar daca a fost platita si la ghiseu si ajungi sa faci mai multe drumuri...
Daca sunt angajatori diferiti da, Art 35 din c.m. nu interzice acest lucru.Daca e vb de acelasi angajator atunci se aplica prevederile codului muncii referitor la numarul maxim de ore si cumulul de functii.