avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate mioara2755

Activitate mioara2755

În cadrul unui proces în care inculpatul este întrebat dacă este de acord cu munca în folosul comunității, și el este de acord,atunci instanta poate sa decidă și o amenda? Mulțumesc!
Ce acte trebuie pentru a scoate pe soțul decedat de la plata impozitului anual pe casa? În apartament locuim eu și fiul meu și nu am făcut încă dezbaterea succesiunii.
Este legal,ca un avocat sa ceara din nou onorariu în cadrul unui proces,invocând schimbarea judecătorului?
Bună ziua! Va rog sa- mi spuneți care sunt actele și procedura pentru returnarea sumelor acumulate la Fondul 2 de Pensii,returnare ce i se cuvine sotiei ,în urma decesului participantului la Fondul / Pilonul2 pensii private? Menționez ca,Fondul este la Allianz Țiriac Pensii Private. MULTUMESC!
Ambulanță care transporta un pacient netransferabil,cu multiple afecțiuni și un picior amputat,este obligata prin lege sa aduca pacientul pana sus la etaj(2) sau poate sa- l lase și la scara blocului? De exemplu,aparținătorii pacientului au fost sfătuiți sa facem noi " rost " de niște vecini pentru a- l ridica direct în apartament! Este apărat bolnavul de vreo lege în aceasta situație? Mulțumesc!
Dacă soțul meu are certificat de handicap,poate beneficia de o reducere pentru plata anveloparii blocului? Sau trebuie sa avem acordul Asociației de locatari?
Bună ziua! În ce costa munca în folosul comunității de la o Primărie,pentru o persoana judecata un Complet de judecători?
Dacă eu sunt pensionara asigurata medical și cu card de sănătate,pot lua ca și coasigurat pe fiul meu care nu are venit?