Buna ziua
Aproximativ 3 saptamani in urma am imputernicit un avocat sa ne reprezinte la ONRC pentru schimbarea sediului dintr-un judet in altul. Cunosc faptul ca acest lucru dureaza mai mult decat daca s-ar schimba in acelasi judet. Cu toate astea, in sistem vad ca sediul s-a schimbat deja iar statusul este "Cerere ridicata". Avocatul ne zice ca sediul s-a schimbat, dar mai dureaza pana se redacteaza actele cu noul sediu (ceva de genul).
Cum ziceam, au trecut aproape 3 saptamani iar intrebarea mea este daca e normal acest lucru, daca e adevarat ce zice avocatul sau e ceva in neregula la mijloc.
Am sunat la ONRC dar doamna nu imi poate zice nimic concret, doar sa merg personal la ghiseu.
Imi puteti oferi o parere va rog?
Multumesc
Multumesc pentru clarificare
Buna ziua.
Am tot citit diferite informatii in legatura cu acest subiect, chiar pe acest site am gasit informatia ca contractul de munca se suspenda daca intri in concediu medical in timpul perioadei de proba.
Intrebarea e daca esti si platit pe durata acelui concediului medical....
Multumesc
Buna ziua
Din cate am inteles, pot inmatricula o masina cu numere straine (Germane mai exact) pe numele meu, dupa ce fac contractul v-c
Nelamurirea mea este daca e obligatoriu radierea acesteaia in Germania.
Dupa ce trec RAR si o inmatriculez pe numele meu, obtin numere permanente, ce se intampla daca masina nu e radiata in Germania? Voi avea probleme?
Daca de exemplu vreau sa plec in alta tara......
Multumesc
Buna ziua.
Centrala e defecta. Am garantia, dar nu vor sa vina. Am contactat alta firma dar au zis ca doar astia trebuie sa vina pentru ca ei au pus-o in functiune, altfel voi pierde garantia plus ca va trebui sa achit deplasarea echipei de interventie
Adrian Dimitriu a scris:
imi pare rau, n-am inteles: e vorba de o centrala defecta sau de o lipsa de furnizare a gazelor?daca e vorba de centrala defecta, cui apartine ea? daca e a dvs. executati garantia cf. facturii de la vanzator. acolo aveti o lista cu firme agreate.
daca e vorba de o lipsa de furnizare a gazelor, e alta poveste si n-are legatura cu ANPC: trebuie sa va adresati distribuitorului
Buna ziua.
Voi incerca sa nu va rapesc mult timp.
Astazi m-am lovit de refuzul companiei care mi-a pus centrala termica in functiune, de a interveni asupra acesteia pe motiv ca nu am achitat dezvoltatorului conectarea la gaze. Mentionez ca exista o factura in acest sens, dar e emisa de engie pe numele dezvoltatorului. El practic ne obliga s-o achitam pe motiv ca, la vanzare, ne-a comunicat VERBAL ca va trebui sa facem aceasta plata. Dar a uitat sa mentioneze ca factura va veni pe numele lui. Astazi am fost la ei si mi-au refacturat-o, de pe numele dezvoltatorului pe numele meu. Nu stiu cat de ok este acest lucru, mai ales ca nici nu arata ca o factura normala. Firma Modulex eate o firma autorizata de interventie asupra acestor centrale, ei mi-au si pus-o in functiune dar, dupa cum am mentionat mai sus, refuza sa intervina pentru ca nu am achitat respectiva suma dezvoltatorului.
Intrebarea mea este daca e mai bine sa ma adresez protectiei consumatorului sau instantei de judecata, pentru ca vreau sa rezolv lucrurile si cu Modulex ca refuza sa intervina, avand produsul in garantie, dar si cu dezvoltatorul ca ma obliga sa achit acea factura. Am sanse de castig in judecata? Mentiinez ca am copil mic si stau de 2 zile fara caldura, nu ma intereseaza banii de pe urma procesului, ma intereseaza sa le demonstrez ca nu toti sunt prosti cum cred ei, mai ales ca au avut o atitudine aroganta cand le-am specificat acest lucru.
Buna ziua
S-a mai discutat pe forum in legatura cu acest subiect, dar nu in situatia in care ma aflu eu.
Deci vreau sa achizitionez produse de firma (produse pentru bebelusi), iar ulterior sa le pun in vanzare. Problema este ca eu vreau sa le fac unele modificari, abia dupa asta sa le vand. Totusi, sa pastrez brandul lor pe produs.
Pot sa fac asta fara un contract de colaborare? Daca nu, ce anume stipuleaza legea care ma impiedica sa fac acestu lucru.
Pai da domnule, stau cu masina in mijlocul drumului, cu spatele busit.....cred ca eu singur mi-am lovit-o nu?
Accidentul a avut loc in Romania.
Si da, aveti dreptate. Nu prea mai au cum sa investigheze cazul, in afara de 3 martori care au fost cu mine in masina, sotia mea si surorile ei.
Nu stiu daca se incadreaza la penal sau civil, cert este ca vreau despagubiri morale avand in vedere ca m-a privat de dreptul de a-mi conduce masina, ca urmare a trebuit sa-mi duc copilul la gradinita cu taxiul 2 luni de zile, avand o mica afacere,la fel, cu taxiul dupa marfa, la munca la fel.....cu transportul public etc etc.