avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate SorinGeo

Activitate SorinGeo

Depunerea declaratiei unice este valabila si pentru pensionari daca au dobanzi din depozite de peste 6 salarii minime ( 18000 ron ) ?
Multumesc
Da, dar era casatorita cu mine si trebuie sa se imparta. Vreau sa cer extras de cont de la banca sa merg la avocat.
Sotia a lucrat 10 ani in Germania si o parte din banii strânși de ea i-a trimis părinților ei. La partaj pot recupera o parte din acei bani ? Cum procedez si de ce dovezi am nevoie? Multumesc.
Bine inteles, totul e documentat dar ma gandeam initial ca extrasul de cont nu e suficient, ar fi nevoie si de un Act notarial de donatie la transferul banilor online.
Ce intelegi prin dovada ? Transferul este facut din contul pe numele unuia din parinti si la detalii se scrie DONATIE. Nu este suficient ca dovada ?
Daca parintii imi transfera o suma de bani in contul meu si precizeaza la detalii de transfer online DONATIE , banii o sa intre la partaj sau nu in caz de divort ?
Buna ziua,
In cazul in care parintii imi doneaza o suma de bani prin transfer bancar din contul lor personal ( in care si precizeaza ca detalii donatie ) pentru cheltuieli personale si/sau cumpararea unei masini de catre mine , mai este nevoie de intocmirea unei declaratii de donatie specifice la notar sau inscrisul de la transferul bancar e suficient ( ma intereseaza in caz de partaj ) ?
Va multumesc
Buna ziua,
Daca lucrez in afara Romaniei si sunt rezident acolo intr-o tara non UE printr-o firma care n-are sediul in Romania si am venituri doar din salarii ( impozitati in tara de origine ) cand transfer banii in contul personal din Romania trebuie sa ii declar la fisc si sa platesc impozit sau nu e necesar? Trebuie sa contribui la CASS sau e optional ?
Va multumesc
Răspuns la discuția Mai multe declaratii unice
Acum e clar, multumesc .
Răspuns la discuția Mai multe declaratii unice
S-a mai intalnit cineva cu situatia de mai sus si poate sa ma lamureasca ? Nu sunt sigur ca se pot completa venituri din investitii cumulate in cazul in care sunt realizate in tari diferite.