avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate petr3

Activitate petr3

Bună ziua. M.ar interesa sfatul dvs cu privire la doua chestiuni daca sint legale sau nu.

- o persoana întoarsă mai repede din ccc i se modifica programul de lucru de la 6h la 5 ore până când împlinește copilul 2 ani. Potrivit căreia legi și de ce se face asta?

-programul este in felul următor pe parcursul unei luni; 8 zile lucru continuu, 2 zile pauza, 7 zile de lucru, 4 zile pauza, 5 zile lucru și. 2 zile pauza ..
Din cauză că nu este destul personal, programul e mai haotic și împinge spre burnout. Ce ar fi de făcut în cazul de față ?

Mulțumesc
Răspuns la discuția Salutare tuturor
Salutare. Mi-am luat concediu la inceputul anului prezent iar acum vreau sa inaintez cu demisia. Afecteaza cu ceva zilele de concediu ce le-am avut? Si m-ar mai interesa daca inaintez cererea de demisie pe timp de weekend (lucrez si weekend-uri), preavizul va putea incepe urmatoarea zi chiar daca e o zi de weekend? Multumesc anticipat!
Salutare tuturor.
Buna seara. Azi am dat cu spatele si am lovit foarte usor fata la o masina, in urma impactului indoindu-se in mijloc placuta cu nr de inmatriculare - alte daune ,zgarieturi,etc NU au fost. In pofida lucrului asta, am lasat bilet in geamul persoanei cum ca i-am lovit si i-am indoit placuta cu nr (nu rupt), si nr de teelfon al meu ca sa vorbim. Vreau sa va intreb, ce se poate intampla in continuare? Ma gandesc ca nu m-o pune sa ii platesc eu mai stiu ce, din moment ce doar placuta cu nr a fost indoita; i-am facut poze masinii lui si am plecat. Ce ma sfatuiti sa fac sau sa procedez in continuare?
Răspuns la discuția Accident usor nedeclarat
Buna seara. Am zis sa nu mai deschid un nou topic si sa va intreb aici despre ce mi s-a intamplat. Azi am dat cu spatele si am lovit foarte usor fata la o masina, in urma impactului indoindu-se in mijloc placuta cu nr de inmatriculare - alte daune ,zgarieturi,etc NU au fost. In pofida lucrului asta, am lasat bilet in geamul persoanei cum ca i-am lovit si i-am indoit placuta cu nr (nu rupt), si nr de teelfon al meu ca sa vorbim. Vreau sa va intreb, ce se poate intampla in continuare? Ma gandesc ca nu m-o pune sa ii platesc eu mai stiu ce, din moment ce doar placuta cu nr a fost indoita; i-am facut poze masinii lui si am plecat. Ce ma sfatuiti sa fac sau sa procedez in continuare?
ce dramatic sinteti..vi se pare ca am scris comod ,in doru lelii? daca as face ca si crizatii societatii XXI ar fi mai bine? daca am scris doar atat e din cauza ca attat am considerat ca e nevoie. n.am de unde sa stiu catr detalii si ce anume sa furnizez pt ajutor. deci, administratia impreuna cu locatarii au hotarat ca e neaparata mevoie sa se schimbe pt ca se pierde caldura pana sa ajunga in calorifere. Eu stau in chirie ,dar fara contract incheiat. Gazda e persoana fizica.
salutare tuturor. de curand s.au gasit si ai nostri proprietari sa schimbe conductele de caldura de la bloc din cauza vechimii si au inceput sa ne taxeze cu 200 lei lunar timp de ceva luni. Intrebarea mea e daca este responsabilitatea mea ca si chirias sa platesc cheltuielile astea sau a proprietarului apartamentului? va multunesc anticipat
Răspuns la discuția inmatriculare
trebuia sa imi dea fostul proprietar atunci cand am incheiat contractul sau asta va trebui sa il scot eu cand ajung in judet la mine sau persoana pe care as imputernici-o?
Răspuns la discuția inmatriculare
nu am certificat fiscal; va trebui obligatoriu pt inmatriculare ?
Discuție inmatriculare
Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca e posibil sa imputernicesc pe cineva (de acolo unde am domiciliul) sa imi inmatriculeze masina pe numele meu, care am cumparat.o din alt judet unde am doar resedinta? si daca da, cum? am copii dupa buletinul fostului proprietar, fisa de inmatriculare facuta aici si contract de instrainare-dobandire a unui mijloc de transport