Buna seara, am primit '' Comunicare- Hotarare Civila'' pronuntata la 24 iunie 2019, cu drept de apel in termen de 30 zile. Nu vreau sa fac apel si vreau sa stiu cind trebuie sa depun permisul la politie? Mai primesc vreo comunicare/instiintare?
Multumesc.
Buna seara, mi sa oprit permisul de conducere pentru ca nu am anuntat in 24h ca mi-am zgiriat masina in timp ce o parcam in parcarea subterana unde locuiesc. Am facut contestatie la judecatorie si mi-am luat permisul. Intrebarea este daca pe perioada pina la proces pot schimba permisul de USA in cel Romanesc fara nici o problema? Exista o interzicere pe aceasta perioada ca nu as putea sa il schimb?
Multumesc
Buna ziua, as dori sa stiu daca sa platesc amenda dupa ce am depus o contestatie a procesului verbal la judecatorie? Ori sa astept decizia judecatoreasca?
Multumesc
Buna ziua, Am folosit serviciile unei firme de inchideri de terase, jaluzele si alte servicii, fiind cetatean repatriat si necunoscind anumite legi nu am incheiat un contract cu persoana respectiva. Toate serviciile necesita acum remedieri, contactez persoana de luni de zile imi promite ca vine si mereu sint scuze. Terasa curge, jaluzelele nu functineaza, etc. Are un site cu numarul de inregistrare, tot ce am ca dovada este telefonul care este acelasi de pe site, SMS care le-am trimis si fara raspuns. Ce sanse am daca fac plingere la protectia consumatorului or il chem in istanta?
Va multumesc,
Georgeta
Am imprumutat suma de 400 ron unei cunostinte pt 2-3 zile. A trecut mai bine de 30 de zile si nu mi-a inapoiat bani. Ca dovada am un mesaj pe WhatsApp si un numar de telefon. Am timis SMS si messaje vocale dar nici un raspuns. Nu o mai vad prin cartier, se pare ca s-a mutat, ii stiu blocul si apartamentului, nu m-am simtit confortabil sa sun la usa. Exista o cale de a-mi recupera banii? Unde trebuie sa ma adresez?
Va multumesc,